• uzuna nasıl etki edecek dediğim durum. o değil de en çok merak ettiğim ya da lan keşke görünmez olsaydım da bunları uzun, duyunca hangi renkten hangi renge giriyor görseydim. patlıcana mı dönüyor ne hissediyor nasıl korkuyor merak ediyorum. mutlaka eşlik etmek isterdim. haberin can alıcı yeri olarak "zarrab’ın bu pazarlık talebinin kabul edilebilmesi için, yukarıda söylendiği gibi, savcılıkta olmayan ve savcılığın işini kolaylaştıran değerli itirafların olması gerekmekte." burayı gördüm. düşünsene ardındaki merağı. sen uzun olsan bi düşün lan bak baksana şu olaya. kendini onun yerine koy acaba hangisini reza hangi birlikteliğinizi anlatacak. korkudan ölmek gibi kafayı yemeğe ramak kala olan durum gibi. adeta sonum nasıl gelecek döngüsü gibi...
  • olur mu olmaz mı bilemem, ama olursa türkiye'ye etki etmeyeceği doğru olmayan öngörü. eğer mahkemede bizim telefon kayıtlarında duyduklarımız doğrultusunda itiraflar olursa bunun gereği mahkemeden tutuklama kararı çıkartılmasıdır. elbette kimse bir devlet büyüğümüzü tutuklamak için kalkıp gelmez türkiye'ye, hatta bu büyüğümüz abd'ye gitse bile diplomatik dokunulmazlığından dolayı tutuklanamaz, canı isterse havaalanında nanik yapıp geri gelir. ama mevzu çözümlenene kadar artık amerika ile türkiye arasında diplomatik ilişkiler minimuma iner. ab ülkeleri de kerhen bile olsa türkiye ile ilişkileri soğuturlar. türkiye'ye silah satışı durur, batı avrupadan gelen turist kurur, ab'ye ihracat da sekte yer. bir müddet iran ve rusya ile ilişkileri düzeltip durumu sürdürmeye çalışabilir türkiye ama ne kadar?

    ha onun yerine daha gerçekçi bir senaryo reza zarrab'ın itiraflarını mahkemede yapması değil kapılı kapılar ardında abd hükümetine yapması olur. reza gene düşük ceza alır, itirafların bir kopyası türkiye'deki ilgili şahısların önüne konur, türkiye'nin suriye politikasına gerekli ayar verilir. durum idare edilir.
  • arık akp mitinglerinde (bkz: dış mihraklar) ve (bkz: paralel yapı) konseptlerine yeni eklenen bir konsept adı olacaktır (bkz: reza zarrab). haliyle %50 bunu da afiyetle yiyecektir.
  • evet öttüğü kişileri abd gelipte kimseyi hapise atmayacak. yalnız türkiye bankaları zora girecek. abd swiftleri durdurduğunda siz o zaman curcunayı görün.
  • büyük ihtimalle tayyip dışında bu olaylara karışan ne kadar adam varsa interpol türkiye'den isteyecektir.

    benim merak ettiğim, o noktada tayyip ne yapacak?
  • ses kayıtları montaj diyenler şimdi itiraf etse ne olacak altı üstü ambargoyu deldik diyorlar.

    bir karar verin lan montaj mı değil mi?

    montaj değilse çünkü çok fena hırsızlık var memlekette ona göre tavır almanız gerekecek.

    dış mihraklar ebemizi sikecek geyiği için de şu ilaç gibi yazıyı koyuyorum.
    (bkz: #59417081)
  • hobaaaaaaa!! sevim koş hırsız geldi!!
hesabın var mı? giriş yap