• 3. sezonu 5 haziran'da başlayacak dizidir..

    --- spoiler ---

    doyle'un ölmez büyük ihtimalle.. yoksa rizzoli ve isles ikilisinin yolları ayrılmış olur.. maura büyük ihtimalle bir iki bölüm trip atar en fazla, sonra da geçer ama, ben en çok gabriel dean'in kendisini takip etmiş olmasına jane'in ne tepki vereceğini merak ediyorum.. en dört gözle beklediğim karakter gabriel dean'in (hiç kitapta anlatıldığı gibi olmasa da) diziye girip çıkması bir mi olacak yine..

    --- spoiler ---

    özlediğim dizi.. 5 haziran'a da sevindim açıkçası.. temmuz'a kadar beklemeyeceğiz en azından..*
  • üçüncü sezonu daha önceden duyurulduğu gibi ilk iki sezona kıyasla daha erken başladı ve sezonun ilk bölümü dün yayınlandı.
  • açık söylemek gerekirse çoğu bölümündeki konular çok tırt. sadece ve sadece rizzoli'nin sesi ve isles'la aralarındaki diyalogtan ötürü izliyorum. yine de güzel dizi.
  • --- spoiler ---

    dr.isles bir adamın kanından 'stage 4 pankreas ca' tanısı koyunca gözümden ani bir şekilde düşen dizi.

    --- spoiler ---
  • bir günde ilk sezonu devirmeye azmettiğim dizidir. tabii bunda sezonun 10 bölüm olmasının da etkisi var. bütün günümü dizi izleyerek geçirmiyorum yani. tamam büyük bölümünü öyle geçiriyorum ama konu bu değil. neyse, yorumları görünce romanla alakam olmadığına da memnun oldum ayrıca. karakterler olmamış gibi bir sıkıntım yok yani. rizzoli'nin de isles'ın da ayrı ayrı hayranıyım.
  • diziyle 3. sezonda tanışınca tekrar baştan izlemeye başladığım dizi.
    normalde polisiye sevmem, izlemem bi de...

    --- spoiler ---

    1. sezon finaliyle tüylerimi diken diken etti.
    kardeşini kurtarmak için kendini vurdu rizzoli.

    --- spoiler ---
  • cnbc-e'de denk gelip izleyince fark ettim, pek yabana atılıcak bi' dizi değil. başta kaçıncı bölümlerini izlediğimi dahi bilmiyorum, dizinin ortasına bodoslama daldım. gerçekten saran bi' dizi. aktif izlediğim sons of anarych'yi bitirdikten sonra, birinci sezonundan itibaren izlemeye başlayabilirim.
  • yazın dizi yokluğunda başladığım, fakat bölümler ilerledikçe pek sevdiğim polisiye dizi. dizide hemen her bölüm "katil kim"i anlamak çok kolay ve bölüm sonunda tatlıya bağlanma durumu var. ancak jeneriği, rizolli ve isles'ın arkadaşlığı, aile ve diğer arkadaşlarıyla diyalogları öyle hoş ki insan eksiklerinin üzerinde durmuyor. evet hoş bir dizi.
  • (bkz: vanilla)
  • huzur veren türk filmi tadında dizi insanı germeyen katilin herseferinde yakalandığı iyilerin kazandığı türden bişey.... işten yorgun gelip izlenesi şey...
hesabın var mı? giriş yap