• tehdidi yanılma amaçlı sava$ taktiği.
    kendi etrafınızda yanıltıcı bir perde (jammer, alev topu, sis bombası vs.) olu$turarak, üstünüze gelen dü$man unsurunu $a$ırtmak ve tehditten kurtulmaktır.

    (bkz: hard kill)
  • güzide bir post punk grubu. gençler almış başını yürümüş. 2011'in en güzel mahsullerinden an open door'u yapmışlar. olabildiğince karanlık the sound, the chameleons havalarını 2000'lerde yaşatıyorlar. helal olsun valla.
  • 2010 tarihinde kurulmuş, portland-oregon'lu post punk 5'lisi. goth pop olarak adlandıran da var tarzlarını. shoegaze'e daha yakınlar bence.

    aşmış soundlarıyla ve melankolik gitar riff'leriyle tam olarak içinde bulunduğumuz bulutlu, soğuk, düşünceli kış günlerinin müziğini yapıyorlar. bu nedenle her daim play tuşuna basıyorum kendileri için, bu gece de dinleyeyim, haydi bu sabah bir daha, akşam üzerlerini atlamamak lazım diye diye...

    ilk albümleri 2011 yılına ait an open door. bir üstteki entry'den de anlaşılacağı üzere bir hayli beğenilen bir albüm oldu. kendilerinin de beyan ettiği üzere the cure esinleri taşıyor albüm. grubun beyni tobias grave'in shiloe ile tanışması, ona fena aşık olması, evlenmeleri akabinde (bu bilgi şu adresten bu arada) "balayında" yani tam olarak 1 ayda yazılmış ve 3 gün içerisinde stüdyoda kaydedilmiş.

    2013'te demolardan oluşan bir collection olarak circle of trees'i çıkardılar. karanlığın önceki çıplak ve ham halini görüp insanı gruba daha da yakınlaştıran bir hareket.

    bu yıl içinde ise ikinci lp olan heresy geldi. bir öncekinden daha güzel, daha sert. özellikle violent mind gibi bir afeti barındırdığı için baş tacı etmelik bir albüm. albümün bir bodrum katında yazıldığını söylüyor grubun tobi. ayrıca albümün geri planında 3 yakın arkadaşın kaybı ile meth ve eroine olan 10 yıllık bir bağımlılığın kırıldığı dönem yatıyormuş.

    efendim üçüncü albümleri 2016 eylül'ünde çıkacakmış fakat henüz ismi belli değilmiş. yağmur bulutlarının düşüncelerimizi kendine çektiği semalardan gelecek şeylerin bir öngöstergesi olarak frankie isimli harikulade bir şarkı paylaştılar aralık ayının sonunda. aşırı beğendim ve lp'yi beklemeye koyuldum.
  • yeni albümleri saviour çıktı. bu kadar sevdiğim bir grubun bu kadar üretken olması mutluluk verici.
  • kemikten ilham alan bir ev tasarlayan bir grup tasarımcının ismi.
    soft kill design 3 boyutlu yazıcı teknolojisi ile duvarları lifli bir yapıdan oluşan 8 metre uzunluğunda 4 metre genişliğinde bir ev tasarlamışlar. ayrıntılar ve fotoğraflar için buyrunuz link
hesabın var mı? giriş yap