• diaspora ne diye sorsak uganda'lı bir futbolcu diyecek adamlar gelmiş ekonomi ve siyaset konuşuyor. ciddiye almayın.
  • doğru adımdır herkes bilir ki ermeniler ticaretten anlar geneli zengindir. türkoğlu türk kim var ki zaten mevcut siyasiler arasında arapsaçına donmüş her yer. ne diyordu reis it izi at izine karıştı çoktan.

    edit: uyarıldım at izi it izine karışmış itlerden özür diliyorum.

    edit 1: özelden bana saldıran arkadaşlar bugüne kadar hep türkler tarafından yönetilmiş asil türk soydaşlarım çok zorunuza gitmiş anlıyorum o zaman ekonomi okuyuverinde kurtarın bizi şu ermeni ekonomistten. asıl probleme odaklanmadığımız sürece daha çok ekonomist dedikodusu yaparız biz burda.
  • hazine olmus tamtakir kime versen bise olmaz ordan

    edit: hazinenin dolu oldugunu iddia edip mesaj kutuma cokenlere soyle ifade edeyim.
    bana ispatla derken soyledigim tum argumanlara yalan diyerek bir noktaya varamazsiniz.
    duymaktan hoslanmiyorsunuz ama gercekler bunlar. engelledim aktroll'u kudursun simdi.
  • adamın biri ekonomiyle hiç alakası olmayan damadına teslim etti. hey gidi günler denilesi trol sıçmığı...
  • araplara, siyasal islamcılara teslim edilince olanları yeterinde görmedik mi?

    sen geç madem hazinenin başına diyeceğim de yetkinliklerini geçtim hadi, senin aslın, kökenin ne ola, onu bi deyiver hele!
  • kimlik siyaseti haricinde hiçbir söylemi kalmayan iktidar partisinin hezeyanlarına şahit olmaktansa tabii ki de işin ehli gelsin, geçsin hazinenin başına.
  • içimizdeki irlandalılara (pardon man adalilara) teslim etmekten daha iyidir!
  • türk olan bir başkasının kulu kölesiyken, onurlu bir ermeniye teslim edilmesi yerine türkün niye böyle olduğunu sorması gereken boş milliyetçi acısı.
  • daron acemoğlu'nun iktisadi yetkinliğini tartışmaya açmak haddime bile düşmez. sadece takdir ediyorum ve saygı duyuyorum.

    ancak yine de, türkiye cumhuriyeti'nin varlığını doğrudan ilgilediren temel politikalarıyla ilgili duruşunun ne olduğunu bilmediğim için o konuya şerh koyuyorum.

    fakat, abd vatandaşını milletvekili yapan (bkz: merve kavakci) , ingiliz vatandaşını bakan yapan (bkz: mehmet simsek) bir partinin trollerinin en son eleştireceği şey olabilir bu.

    iktidara geldiği günden beri eleştirdiği ne varsa hepsini yapan, yapmakla kalmayıp çoğu kez ikinci tura dönen bir partinin trollerinin hiçbir şeyi eleştirmeye hakkı yok ya, neyse.
hesabın var mı? giriş yap