• türk erkeklerinin türk kızları gitsin rus kızları gelsin türk kızlarını sabun yapalım rus kızları yıkansın türk kızları gitsin japon kızları gelsin haydi türk kızlarını evde bırakalım kampanyası gibi saçma sapan kampanyalarından bıkmış usanmış kızların başlattığı kampanyadır. madem türk erkeklerinin farklı zevkleri var, biz bir yere gitmeyelim ama türk erkekleri gitsin, artık japonya mı olur rusya mı farkmaz bize açıkçası cehennemin dibine kadar yolları var. onların boşluğunu italyan erkekleriyle doldurduğumuz sürece.
  • anlamsız bir kampanyadır. esasen bir halt değişmeyecektir. emin olun.

    (bkz: #2220904)
  • olmaz, italyan erkekleri de bizimkilere karakter ve tip olarak çok benziyor... hepsi küçük prens maaşallah! dedirten ve erkekleri isveç'ten ithal edelime dönüşmesi istenen kampanya. hatta bakın şöyle bi kota yapalım: %25 isveçli erkek kotası, %30 ispanyol, %5 ingiliz, %5 muhtelif egzotik memleketlerden, %15 brezilyalı ve %20 de diğer avrupa ülkelerinden toplama. çeşit olsun hani...
  • "giden turk erkekleri gelen italyan erkeklerinden bosalacak yerleri dolduracak" denildiğinde kulliyatlı sayıda turk erkeginin destegini alacak kampanya.
  • turk kizlari gitsin italyan kizlari gelsin kampanyasina sicak bakan ancak kalkip gitmeye usenen turk kizinin alternatif onerisi.
  • rağbet görmesi durumunda italyan erkeklerinin güzide ülkemizde "türk kızları gitsin rus kızları gelsin" kampanyasını başlatması muhtemel olan tatanga......
  • şengen ülkeleri söz konusu olduğunda, mümkün olduğu kadar "oradan gelmeli" değil de, "oraya gitmeli" türünden ideallere vurgu yapılması gerektiğini bize anımsatan kampanyadır. bugün koyduk mu italyan pasaportunu cebimize, ondan sonra ver elini tüm iyu kağntriiz yani. bunları düşünmek lazım değil mi?
  • gereksiz kampanyadır, türk kızları bizden daha önce gittikleri için tek dertleri italya denen kara parçasını bulmak olmalıdır, yukarı falan çıkmayın sakın. yoldaki rus kızlarıyla karşılaşmanız pek hoş olmaz neme lazım..

    (bu angut muhabbetlerinizin iyice sıktığını anlatmaya çalışıyorum, aptallığınızı yüzünüze vurmak istedim sadece de "kime konuşuyorum" dicem nasıl olsa yine, bi kaç gün sonra. bu da size denk geldi, kusura bakmayınız rica ediyorum. yoksa türk erkeğinin de amına koyim fin kızının da italyan transseksüelinin de isveç alplerinde otlayan mor ineğin de, banane)
  • "... ve briyantinli kafalarını suratımıza sürsünler" diye devam ettirmiş bunu, ileri görüşlü bir türk kızımız.
  • türk erkeklerinin buzdolabına girmesindense italyan erkeklerinin briyantinli saçlarına razı olan kızların kampanyasıdır. sözüm de yanlış anlaşılmasın bazılarının tabiriyle yarak arsızlığı değil bu. sadece artık türk erkeklerinin saçma sapan kampanyalar sebebiyle türk kızlarını oraya buraya gönderen erkeklere biz kaldığımız yerde kalalım siz gidin demektir. ama görüyorum ki genç abazanlar rahatsız olmuş vay be evdeki bulgurdan da olcaz diyerek.
hesabın var mı? giriş yap