• gta 4'ü gönlümüzde bulunduğu yeren getiren programcılık harikası detaylardır efendim. şöyle ki, bir otomobille geri geri giderken niko'nun elini yandaki yolcu koltuğunun arkasına atarak arkaya bakması biz ilk gta'yı oynayıp ertesi gün okulda deli gibi muhabbetini yapan tayfalar için başlı başına süper bir detayken, bu oyunda niko beyimiz bir kamyon, bir itfaiye gibi arkası görünmeyen araçlarda geri geri giderken otomatiğe bağlayıp elini yolcu koltuğuna atmaz, arkayı yandaki dikiz aynasından keser.
  • kardeşle oyunu bitirip sıkıntıdan ne yapacağımızı şaşırdığımız bir anda helikopterle ordan oraya gezerken bir gökdelenin üzerinde keşfettiğimiz getalife yazısı. get a life, çok fazla oyun oynayanlar için söylenen bir sözdür ve git kendine bir yaşam kur manasına gelmektedir. akabinde playstation kapatılır gidilir insanlığa faydalı şeyler yapılır. *
  • gerçekten say say bitmeyecek detaylardır. uzun süre patinaj çktirdiğiniz arabanızın lastiğinin eriyip patlaması, ciddi bir kazaya karıştığınız diğer arabadaki şahsın yaralı bir şekilde aracından inip yere uzanıp ambulans beklemesi vs vs.. en yeni başıma geleni ise gerçekten komikti; evden yeni çıkıp hemen yoldan geçen bir arabayı çalan ben hemen ordan yaya olarak geçen bir polis tarafından takipe alındım, nede olsa amcam yürüyor, hemen atlatırım takibi diye gaza basarken kendisini atlatamadığımı farkedip arkama baktığımda, bu şişmancana polisimizin benim evin önüne park edilmiş bir şekilde duran lamborgini vari arabama atlayıp beni öyle takip etmeye başladığını farkettim. akabinde ağzım açık kaldı, saygı ile eğildim...
  • çeşitli mekanlarda tv açtığınızda bu yarıcı detayların ganisiyle karşılaşırsınız. oynamamın üzerinden bayağı zaman geçtiğinden net olarak hatırlayamıyorum ancak, özellikle mtv'nin zengin türkücü evlerini gösterdiği türden programlarla taşak geçtiği parodi gülmekten alta sıçırtacak türdendi.
  • yaran bir ayrıntı olmasa da vincent model otomobilde abs mevcuttur. frene asıldığınızda (el freninden bahsetmiyorum) yerde kesik kesik lastik izleri oluşmakta ve gerçek bir otomobilin abs'ye karşı verdiği tepkinin aynısı vermektedir.
  • vigero ve bir kaç arabanın külüstür, paslı, hasarlı, balanssız ve arada bir egsozunu patlatıp siyah duman atan versiyonları vardır bu arabaları pay'n spray'e götürdüğünüzde bir iki düzeltme yapılmış halde geri alırsınız ve "bu hurda için yapabileceğimin en iyisi bu" mesajını alırsınız.
  • kapısı kilitli arabaların camını kırarak kapıyı içerden açmadan önce etrafı kolaçan etmek için atılan tedirgin bakış.
  • çok hızlı şekilde çarptığınız aracın şöförünün ölmesi.

    edit : yaran bir detay olmasa da iyiydi.
  • bazen televizyonda bas rutten'in programi oluyor. kendisi seslendirmis.

    hatta http://www.xfire.com/video/54143/
  • evden disari cikildiginda ekranin birden kararmasi, sonra yavas yavas parlakligin yerine gelmesi. gunesin gozu almasi yani. mukemmel.
hesabın var mı? giriş yap