• birazdan kendine muhalif diyen "iyi olmuş" diyen tipler gelir. sorsanız tüm suçlular "yetmez ama evet"çiler, solcular, aktroller, kk, imamoğlu, canan, hatta bütün muhalefet ama akp ne zaman işinize gelen bir şey yapınca çomarlardan daha çok rte'ci oluyorsunuz. sürekli vatan millet edebiyatı yaparsınız ama ülkenin içinden geçilirken tek derdiniz yüzeysel şeyler olur. balyoz ve ergenekon için yıllardır neler dersiniz (ki haklı olarak hepimiz diyoruz) ama aynısını sizin gibi düşünmeyen birisine yapınca "iyi olmuş" dersiniz. hukuk, adalet, liyakat gibi kavramlar ağzınızdan düşmez ama "sadece benim gibi düşünenlere olsun" diye istersiniz. hatta "benim gibi düşünmeyen, benim inandıklarıma inanmayan herkes gebersin" diyen bir çomarlar var bir de siz ama sorunca sizden daha medenisi yoktur. "dinci ve tarikatçi" dediğiniz alparslan kuytul (sevmediğim bir tip) bile sizden daha omurgalıymış ya onu gördük.

    neyse, seçim yaklaşırken mansur başkan ile ilgili bir kaç ülkücü kaseti çıkarıp, abb ile alakalı 3-5 dava ile adamın başını yakınca "iyi olmuş" dersiniz. ümit hocanızla işi bitiip onu da bi kenara atınca o zaman "iyi olmuş" dersiniz. seneye rte seçimi kazanınca gene kendiniz hariç herkesi suçlu çıkarıp "iyi olmuş" diyebilirsiniz.
  • kendime muhalif diyorum ve geldim.

    iyi olmuş.

    tanım: chp'nin oy oranını artıracak olay.

    edit: ezik köpekler hala mesaj atıyorlar, yarın tutuklanacak siz olacaksınız ve yanınızda kimse kalmayacak diye.

    kardeşim, biz ve bizler gibiler fetö kumpaslarıyla zaten 10 sene önce tutuklandık, kimimiz onuruna yediremeyip intihar etti, kimi hapishanelerde kanserden can verdi. bunlar olurken canan denen gerilla-sevici de, osman kavala denen ajan da alkış tutuyordu.

    (bkz: svihs)
    (bkz: beter olun)

    ayarını bozduğun kantar, gün gelir seni de tartar.

    o gün bugünmüş demek ki canan hanım.
  • yargıtayyip yine üzerine düşeni yapmıştır.
  • ne yani canan hapse girdikten sonra ülkenin içinden geçen milleti rezil eden akp seçim mi kazanacak?

    avcunuzu yalarsınız akpliler! maymunlar gözünü açtı artık...
  • olayın doğruluk derecesi nedir ne değildir henüz bilmiyorum ama her ne olursa olsun, benim gözümde, susan, tepkisiz kalan muhalefet ve herkes birgün kendileri de kelepçelerle götürülmeyi bekliyor demektir.
    fakat bir gün sıra kendilerine de geldiğinde onlar için meydanlarda sesini çıkarabilecek kimse kalmamış olacak!

    türkiye gerçekten bir hukuk ülkesi olsaydı partilerinin genel başkanı da dahil mecliste tek bir akp'li kalmazdı. hepsi çoktan vatana ihanetten yargılanmış ve hapsi boylamıştı.

    20 yıldır ülkede yaşanan skandallar sıradan bir avrupa ülkesinde 20 hükümet devirmeye yeterdi.

    doğru olmadığını umuyorum.

    edit: ve tabii ki doğru.
    artık yeter. yetmeli.
    akp faşizmi bitmeli!
  • oyların çalınmasını engellemiş birinin ceza alması. ilk kez bir seçimde chp organize oldu; o da canan hanım sayesinde. ıslak imzalı tutanakları toparladılar ve ekrem imamoğlu seçimi kazandı.

    peki toparlayamasaydılar ne olacaktı? seçim sonuçları donacaktı, 2-3 saat sonra açıldığında akp kazanmış olacaktı. aynı referandum gibi, aynı cumhurbaşkanlığı seçimi gibi, aynı daha önceki belediye seçimleri gibi... sonra oldu bittiye getirip bitireceklerdi. bunun intikamı alınıyor ve 2023 seçimlerine hazırlanılıyor. yine tartışmalı bir seçim istenmiyorsa tüm türkiye sahip çıkmalı.

    ayrıca burada yapılan chpliyim ama.. muhalifim ama.. goygoylarından da organize bir atak olduğunu anlayabilirsiniz.
  • bir chp li olarak çok sevindigim haberdir. partimizin içindeki bu atatürk düşmanı hdpkklı terörist artık içeride.
  • akp faşizmine boyun eğmeyeceğiz.korku dağları sardı istanbul seçimlerinin intikamını almaya çalışıyorlar.başaramayacaklar geldikleri gibi gidecekler.
  • şimdi 10 yılı aşkın süre önce fetö güzellemeleri yapan tweet sahipleri de hapis cezası ile karşılaşabilecek mi?
  • bu öyle bir olay ki hükümete mi yarar muhalefete mi inanın kestiremiyorum.
hesabın var mı? giriş yap