• 1 günlük gündemimizin, ortalama bir avrupa devletinin 1 aylık gündeminden daha kabarık olmasından kelli, bunu tahmin edebilen adamın elini öper, başıma koyarım.
  • tayyip erdoğan uluslararası ceza mahkemesinde "ama abd ne istediyse yaptık, şimdi buradayız" savunması yapacak.
  • fazla bir değişiklik beklemeyin.olmuyor türkiye !
  • hali hazırda halife olan başbakan, peygamberlikten sonra allahlığını iddia edecek. kısa bir tereddütün ardından tayyip ne diyorsa doğrudur mazlumdur mağdurdur diyen kesimle birlikte stockholm sendromuna tutulan akp karşıtı kesim birleşip akp'nin oyunu yüzde 99'a taşayacaklardır.

    2023'te halen mağdur olan allah pardon mağdur olan erdoğan, kalan yüzde 1 lik oyu alabilmek için allah olmama rağmen bana oy atmadılar, bunlar allahsız başörtüsüne de karşı çıkmışlardı diyip propogandalarına devam edecektir.
  • "bazı maşalar -bilmeden- türkiye düşmanlarına hizmet etmeye devam edecekler"
    nickelbird, 14.01.2014
  • yine ergenlerin 10 yıl sonrasını tahmin edebileceklerini düşündükleri bir türkiye olur. pek bi farkı olmaz yani kafa olarak. 18 20 yaşında daha "yaşamaya" yeni başlayan gençlerin henüz gerçek hayat hakkında 2-3 senelik tecrübeleri varken 10 yıllık tahminlerde bulunmaları yine aynı şekilde devam edecektir. hatta şu an bu tahminleri yapanlar, gelecekte o tiarhte de aynı şeyi yapan ergenler için benzer düşünceler taşıyacaklardır. bu böyle gelir gider.

    sorun türkiye'nin kaç yıl sonra ne halde olacağını bilmek değil yani, sorun ergenlik.
  • eğer çalan hükümetlere doladırıcılara ve namussuzlara anında ortak ve güçlü bir tepki verme refleksi geliştirilirse, dünyanın en güçlü çağdaş ve dünya lideri bir ülkesi
    aksi taktirde bu medeniyetlerin beşiği toprakları ilkel bir topluma yar etmiyeceklerdir zaten
  • asla temenni etmem ancak böyle giderse 1 büyük ekonomik krizle beraber, korku imparatorluğunun yasaklarının, baskılarının, farklı seslere tahammülsüzlüğünün zirveye ulaşacağı bir türkiye olacaktır 2023. özgürlükler konusunda rusya'ya, iran'a, çin'e imrenmemiz hayali gerçek olacaktır. (bkz: #39669233)

    yalnız ve güzel ülke tabiri daha yalnız ve boktan ülke tabirine yerini bırakacaktır.
  • türkiye yayından kaldırılacak.

    not: kesin bilgi.
hesabın var mı? giriş yap