• izmir atatürk stadı'nda ucuz bilet fiyatları ve muhtemel kış koşullarına tabi çok özel bir milli maç. istanbul'da yerleşik -milli takımla ilgili ota boka üç büyük takım ekseninde kulp takmaya çalışan- futbolsever camianın tribünden dile getireceği tepki ve sitemden uzak kalmak amacıyla izmir'de oynanacağı yönünde bir manipülasyon yapmak yersiz olmaz. fatih terimli ancak hakan şükürsüz milli takımın sinyali verilecektir.
  • yer seçimi konusunda hata yapılan maç. sözüm tabi ki izmir'e değil. bu maç tarafsız bir ülkede seyircisiz oynanmalıydı. adı üstünde hazırlık maçı.
    (bkz: tarafsız sahada seyircisiz oynamak)
  • ayağımıza gelen fırsatı tepmeyip metroya binip efendi efendi gidip izleyeceğimiz maç. ayda yılda bir maç denk gelmiş izmire, gitmemek saçma olur. duydumki pavel nedved'in ve sakatlığı devam eden kaptan tomas galasek dışında tüm yıldızlar burda olacakmış. umarız kalite olarak hazırlık maçının ötesine geçer. ayrıca çek cumhuriyeti uefa'nın resmi yayınına göre türkiye'ye şu kadroyla geliyormuş

    kaleciler : jaromir blazek (ac sparta praha), petr cech (chelsea fc), antonin kinsky (fc saturn moskovskaya oblast).

    defanslar : rene bolf (aj auxerre), marek jankulovski (ac milan), martin jiranek (fc spartak moskva), radoslav kovac (fc spartak moskva), tomas hübschman (fc shakhtar donetsk), pavel mares (fc zenit st. petersburg), zdenek pospech (ac sparta praha), david rozehnal (paris saint-germain fc), tomas ujfalusi (acf fiorentina), tomas zapotocny (fc slovan liberec).

    orta sahalar : jan polak (1. fc nürnberg), tomas rosicky (bv borussia dortmund), rudolf skacel (heart of midlothian fc), vladimir smicer (fc girondins de bordeaux), karel poborski (dynamo ceske budejovice), stepan vachousek (fk austria wien), david kobylik (dsc arminia bielefeld), david jarolim (hamburger sv), jiri jarosik (birmingham city fc), jaroslav plasil (as monaco fc).

    forvetler : milan baros (aston villa fc), tomas jun (besiktas jk), marek heinz (galatasaray sk, vaclav sverkos (hertha bsc berlin), jiri stajner (hannover 96)
  • bilet fiyatları (kale arkası - açık - kapalı);
    gişe: 2 - 5 - 10 ytl
    biletix: 3 - 6,5 - 12 ytl

    mis gibi hava... boş yer kalmasın.
  • dunya kupasi biletini kapan cek cumhuriyeti icin bu buyuk organizasyondan once gayet ciddi bir rakibe, hatta iddiali bir deyisle avrupa'dan kupaya katilamayan muhtemelen en guclu takima karsi yapilacak bir provadir. bu nedenle yildizlarin gelmesi gayet normaldir. ancak fatih terim'in aday kadrosuna bakildiginda ilk cumledeki iddiali tanimin havada kaldigi ve turkiye acisindan bir yenileri deneme imkani olarak goruldugu acikca belli oluyor.

    bize dusen ise kisa bir sure de olsa takim arkadaslari ve ayni pozisyonun adaylari thomas rosicky ve nuri sahin'in eslesmesini umarak buradan cikacak guzel bir mucadele ve sonucunda birkac guzel gol gormek. kimden gelecegi bu seviyede benim icin pek de onemli degil.
  • ilk yarısı 0-1 bitmiştir.
  • şimdilik milan baros'u tutamadığımız maçtır.
  • ilk yarısı izleme zevki vermemiş olan maçtır
  • gördüğüm kadarıyla çek cumhuriyetinin formasının göğsünde çek bayrağının yanında türk bayrağının da yer almakta olduğu maçtır. nedense spiker bu konudan hiç bahsetmemiştir. çek takımı bu işi ne olur ne olmaz işi sağlama alalım korkusuyla yapmadıysa futbolda az rastlanır bir jest olsa gerektir.
  • oyuna ve girip çıkanlara bakınca fatih terim'in kendisini de değiştirmesi gerektiğini düşündürüyor karşılaşma. kenarda şöyle teknik direktörler ısınsa...
hesabın var mı? giriş yap