• bu geceki atibaya çıkarılan kırmızı karttan sonra üşenmedim ve şimdiye kadar sezonun bütün çalınmış penaltılarının tam vuruş anındaki capslerini aldım.

    arşive ulaşmak için tık.

    bu arşivdeki 30 penaltının (bir penaltıyı 2 kez almışım) hiçbirinde hiçbir futbolcu sarı kart görmemiştir ve hiçbir penaltı tekrar ettirilmemiştir.

    capsler de ortada.

    başka sözüm yok hakim bey.

    edit: benden izinsiz sağda solda, basın yayın organlarında kullananın annesi babası ölsün! hadi dedim ben diyeceğimi.

    (bkz: erdal bakkal yazar olsa gireceği entryler)*
  • bundan sonra girmezsiniz dediğimdir. ayrıca olay atiba ya gönderme ise atiba girdi diye değil hakeme 3-4 uyarıya rağmen karşı geldiği için atıldı.

    ayrıca kotu örnek emsal olmaz.
  • fenerbahçe maç özetlerinden oluşur.
  • öncelikle emeğe saygı, +rep.

    fakat bununla beraber tekrar etmekte fayda var ki atiba çizgiye bastığı için değil yavşaklık yaptığı için kart görmüştür.

    şöyle özetlersek, emniyet kemeri takmıyorsunuz ve trafikte çevirmeye denk geliyorsunuz. memur ceza yazmıyor, ama lütfen kemerinizi takın diyor. hayır takmıycam diyorsunuz. adam lütfen takın diyor. yok bana ne takmıycam diyorsunuz. adam da size ceza yazıyor. olay da tam olarak bu. artık başkalarına neden yazmıyor da bana yazıyor diye hayıflanmanın anlamı yok. çünkü kemer takmamak genelde polisler tarafından geçiştirilen bir hata, ama polisin yüzüne yok arkadaş ben bu kemeri takmıycam dersen de ceza yiyorsun.
  • olay burada çizgiye basıp basmama olayı değil.

    hakemle zıtlaşması. sen her nerede olursa olsun karar vericiyle zıt gidersen sonunda karar vericinin dediği olur. atiba saçmalamıştır ve bunun sonucunda kırmızı kartı haklı olarak görmüştür.
    olaya bu açıdan bakmadan başka bir olay üzerinden değerlendirmek komiktir.
    yazık lan kimin çocuğuysalar.
  • atış yapılmadan içeride beklemek ile atış sırasında içeriye koşmayı karıştırmayın.hakem tabiki göremez atış sırasında kimin koşacağını.atış yapılmadan atiba ısrar etmeseydi kart görmezdi.töre bile ne kadar tepki gösterdi atiba'ya.
  • çoğu ingilizler lehine verilmiş penaltılardan oluşmaktadır.

    özellikle 1914, işgal kuvvetlerinin türk takımlarıyla mücadelesi adına nice haksızlığa sahne olmuştu.
hesabın var mı? giriş yap