• serinin son maçı. efes oly'ye karşı 33 maç oynadı, 16-17 geride. deplasmanda 17 kez karşılaştı, 11 kez yenildi. 2012-13 sezonu play off serisinde 3-2 yenilmiştik. inşallah bu kez tersi olur. efes'in kazandığı her 2 maçta maçın adamı dunston. kendisinden bir kez daha mvp performansı bekleyecegiz. favorim maalesef oly. maç saat 9'da
  • efes'in kazanması halinde * ilk defa 2 türk takımı aynı anda euroleauge'de final four oynayacak.

    edit: kazanamadı. olsun yine kupa bizim pilsener!
  • efes'in kazanmasının çok zor olduğu, ancak imkansız olmadığı maç. kazananın final four'a kalacağı maç. basketbol tarihimiz açısından bu yılın en kritik maçı, malum fenerbahçe ülker final four'da artık; bir de efes kalırsa ülke adına büyük iş başarılmış olur.

    efes pilsen cska'yı bile yenebilir, real madrid'i kevgire çevirebilir, fener'i finale kalsalar devirebilir. ama tüm bunların çok iyi bir takım olmasıyla alakası yok. çünkü saydığım takımları yenip, ikinci ayakta 25 sayı fark da yiyebilir. bir diğer sevdam beşiktaş gibi bir takım bu efes. bu yüzden de kızıp kızıp yine maçını izlemeye gidiyorum.

    çok çok ilginç bir takım efes. inşallah yenecektir olympiacos'u. seyirci avantajı onlarda, son maçta gördük ki hakemleri de bazen yenmemiz gerekiyor. tüm bu "denize döktük, göstereceğiz günlerini" gerginlikleri yunanlılara yarar.

    biz çıkıp adam gibi oyunumuzu oynar, organize savunma-hücum yaparsak maçı alırız. perasoviç'e çok iş düşüyor, tüm kenar yönetiminin sakin ve hırslı olması gerek.

    biz fenerlisi, galatasaraylısı, beşiktaşlısı, daçkalısı, trabzonsporlusu, bursasporlusu, karşıyakalısı, göztepelisi efes'i destekleyeceğiz.

    allah utandırmasın. başarılar efes!
  • kendimizi kandırmaya gerek yok bizde böyle koç, konsantrasyonu eksik sokak basketbolu mantalitesine sahip dengesiz oyuncular, atina piredeki dostluk ve barış salonundaki azgın yunan taraftarlar, türk takımlarını sürekli doğrayan ince kararlarla onların maçları koparmalarını engelleyen hakemler, olympiacos un sert savunma yapan disiplinli oyuncuları özellikle spanoulis varken final four hayal bunu yaklaşık 24 senelik efes taraftarı olarak söylüyorum, istanbuldaki 2.maçı vererek final fouru verdik. benim umudum yok ancak adetten olsun diye izleyeceğim.
  • bu daha bitmediydi di mi?
    neyse teşekkürler efes!
  • olympiacos'un anadolu efes'i donunda sallayacağı maç.

    ayrıca anadolu efes kadar dandik bir takım ismi görmedim. efes pilsen'i sadece efes adıyla devam ettirseler daha şık olurdu.
  • olympiacos'un anadolu efes'e yenileceği maçtır. 30 yıllık alkol tüketicisiyim, efes denildiğinde aklıma ilk lacivert-beyaz gelir, sonrasında türkiye'de uzun yıllar hegemonyasını kurmuş basketbol takımı gelir. daha sonra bira markası gelir fakat efes yazılır efes pilsen okunur.

    hayır efes'te içmem fakat yukardaki entriye takıldım. anadolu efes bence çok güzel bir isim. ait olduğu topraklardan alıyor ismini.
  • umarim kazanip final four'a cikar ve kostas papanikolau, spanoulis ve sozlukteki efes dusmanlarini göt ederiz. cok zor olsa da cok istiyorum kazanmamizi. yok donunda sallarmis oly, yok anadolu efes dandik bir isimmis.

    ne ilginctir ki bir suru fenerli istemiyor efes'in kazanmasini. youtube'daki son efes-oly macinin euroleague kanalindaki ozetinin altina baksaniz fenerliler olympiakos taraftarlariyla birlikte kardes olmuslar, "ohh iyi ki oly kazandi tebrikler kardeslerim" seklinde konusuyorlar. size dusmanlik beslemeyen, sizin de basarili olmanizi isteyen, galip gelince iyi ve efendi davranip yenilince de iyi bir maglup olan anadolu efes ve taraftarlarina yonelik bu dusmanca tutumunuz gercekten tiksinti veriyor. tamam iyisiniz obranizla bogdaninizla filan, basarilisiniz. ama bu sekilde davranirsaniz olmaz.
  • anadolu efes'in tarih yazacağı maç.

    f4'da 2 türk takımı olacak.

    at fav'a bekle.

    edit: efes alabileceği maçı alamadı. kazanan hem yunanistan'daki yunanlar hem de buradaki yunanlar oldu. maşallah mesaj kutusu durmak bilmemiş. efes elendi diye adamlar tura çıkacaklarmış nerdeyse. aferim size.
  • camia içindeki bir avuç şaşkın dışında tüm fenerbahçeliler'in efes'i desteklediği karşılaşmadır. radikallere baka baka her yerde bölündük, burada germeyin bari.
hesabın var mı? giriş yap