• su koymadigimiz ama pats'in aldigi galibiyetin verdigi rahatlikla hafiften yatagimiza sokulup göz ucuyla takip edecegimiz ve tabii ki gönlümüzün seahawks'tan yana olacagi mücadele.
  • ligin en iyi üçüncü averajına sahip olan 49ers(+139) ile dördüncü averajına sahip seahawks(+131) arasında oynanacaktır.

    maçın belirleyicisi muhtemelen san francisco'nun rush savunması olacaktır. kaepernick'e de çok iş düşecek tabii.

    sene başında nfc'den superbowl'a gidecek olan takım san fran olur diyordum, ama alex smith-kaepernick muhabbeti biraz o tahminimi bozdu haliyle. bakalım postseason yaklaşırken san fran bir mesaj daha verebilecek mi nfc'nin kalanına..
  • ilk touchdown seatlle'dan 0-7
  • sözlüğün büyük ihtimalle tek seahawks taraftarı olarak maçı kendi nedenlerimden dolayı izlemedim, geniş özet tarzı bir şeyi izledikten sonra birkaç yorumda bulunuyorum;

    - richard sherman yamulmuyorsam stanford mezunu, broken cup ayağına falan appeal'ını bir hafta daha uzatarak bu maçta oynadı. adam gibi adam. çok büyük adam. 90 yard blocked fg return td ne demek lan, hayatımda görmediğim bir şey olabilir.

    - marshawn lynch evde çok beast mode ama deplasmanda o kadar da iyi değil, özellikle kendisine önlem alan takımlara karşı. russell wilson olmasa kendisine dayalı bir defans ayakta duramaz sanki.

    - russell wilson demişken... seahawks tarihinde başımıza gelmiş en güzel şey olabilir sanırım (walter jones, steve largent, shaun alexander gibi efsaneler hariç) kendisi artık rookie of the year'ı alamayacaksa kime verecekler cidden bilmiyorum. bir touchdown sonra peyton manning'in çaylak sezonu rekorunu çok daha az interceptionla kıracak. gelecek rakip artık playoff umudu olmayan rams olduğuna göre bunun olması gayet olası.

    kendisi on yıldır nfl'de oynamış gibi oynuyor. en kritik anlarda yaptığı soğukkanlı hareketler, doğru yerde paslarına doğru yerde scramble yeteneğine güvenmesi, maç sonlarındaki inanılmaz drive'ları (bears maçı, maç bitmek üzereyken 99 yard, uzatmalarda 80+ yard iki drive yönetti, ikisi de touchdown ile bitti) ile beni izlerken "adamsın pete carroll" diye haykırtan bir arkadaş.

    - carlos rogers çok yardımcı olmuş sağ olsun.

    -geçen sene tarvaris jackson oynuyordu lan bu adamın yerine. adflksdjfklsjfksldgjsdg. charlie whitehurst vardı bir de.

    -kazanmaya başladıkça takımlarını nedensiz şekilde takip etme isteği doğan milyonlarca bandwagoner 49ers taraftarı umarım bir daha konuşmadan önce bir daha düşünür. colin kaepernick'in russell wilson'dan daha iyi olduğunu söyleyenini gördüm. düzgün taraftarlara lafım yok, tim rattay'li falan dönemi görenlere.

    - kam chancellor reyiz bildiğin yıllardır izlediğim en güzel tackle'ı yapmış, her şey kusursuz, omuz topa, alınan momentum cart curt on numara. buradan izleyebilirsiniz bu arada. nfl'in roger goodell versiyonu da tabii ki buna flag attı. nerede 70'lerin dick butkus'lı dan dun raiders'lı yılları... korumaları güçlendirip tackle'ları korusak olmuyor mu? helmet to helmet'lara ben de karşıyım o ayrı da, bu sezon bu tarz hareketlere verilen cezalar rahatsız etmiyor değil.

    -o değil de yendik lan

    - super bowl xl'de steelers köpeklerini sahada yendiğimiz, hakemleri yenemediğimiz o maçı hatırlıyorum da, hadi intikamını alalım bu sene be hocam. steelers da yok hem, patriots ile eşleşmediğimiz sürece hakemler konusunda çok da bir ibnelik yaşamayız. new york takımlarının olmaması ayrı bir avantaj.
  • şu videoyu da koyayım buraya, beş dakika kesintisiz güldüm sanırım.

    http://www.youtube.com/watch?v=v4ayyf_7ghq
  • millet uyumus herhalde, kimse yazmamis. 42-13 seattle seahawks ustunlugu ile biten karsilasma.
  • 2012'nin en hayvani iki defans takımının maçı olmasına rağmen bu maçta bu kadar fark olması, ilk maç da düşünüldüğünde ki 13-6 gibi sikko bir skorla almıştı 49ers, seattle'ın ofans anlamında gelişimini göstermektedir. çok değil 7-8 hafta öncesine kadar doğru dürüst receiver'ı olmayan, hücumda rush'la idare edip asıl olayı muhteşem defansıyla yaptığı turnover'larla götüren seahawks son maçlarda resmen coştu. 2 maç üst üst 50'şer sayıcık gömdü, bu maçta da jim harbaugh denen cins herifin saçma qb tercihi sonrası frank gore'un ve crabtree'nin insafına kalmış 49'ers karşısında 4 pass td buldu.

    ayrıca deplasmanda kayıp denilen marshawn lynch reyizin taşağını gezdiren yesin (bu lafın da ortaya çıkış hikayesini hep merak etmişimdir). sayesinde fantasy roster'larımdan birini 9 maç ardarda kazanaraktan şampiyonlukla taçlandırdım. diğerinde ise rakipte oynayan reyizin son dakika performası ile feda senesinde küme düşer denen takımım yarım puanla 2. oldu. bir adrian peterson değildir kesinlikle ama oldukça taşaklı bir adamdır lynch.

    pete carroll gibi sevimli adamlar da mutlu olsun lan, hakediyolar valla. harbaugh kardeşler önce bir tokalaşmayı öğrensinler ahahaha neydi o detroit koçuyla, steelers koçuyla olanlar, kamiller yeaa.

    edit: bahsettiğim olaylar için
    jim harbaugh (san francisco 49ers koçu) ve abisi john harbaugh(baltimore ravens koçu)

    ahahah buyur bir de burdan yak, jim bi de korna çalmış seattle oyuncularına, rezil la bunlar ailecek:))
  • richard sherman'in 90yard'lik fg block return'ünün de görülmesi gereken mücadele.

    http://www.nfl.com/…-play-seahawks-steal-49ers-gold
hesabın var mı? giriş yap