• ayni hafta,hatta yanilmiyorsam ayni gun fenerbahce de sigma olomuc dan yedi gol yemis* ancak hafta sonu oynanan macta fenerbahce galatasaray i 1-0 yenmis,hatta bu olay sonucunda metin asik "birakiyorum kardesim" dedigi fenerbahce baskanligini birakmaktan vazgecmistir.(bkz: bir fener klasigi).maçta golu stumpf un tuttugu aykut atmis ve dolayisiyla ertesi günkü gazetelerin mansetlerinde stumpf'un nasil yeboah i tutup aykut ile basedemedigi ballandirilarak anlatilmistir.
  • yanilmiyorsam italyan hakemin macin bitimine 1 dakika kala maci bitirerek turk taraftarlarinin tezahuratini aldigi mac. ilk kez hakem ovulmus ve italyan hakemlere sempati beslenmeye baslanmistir. (bkz: pierluigi collina)
  • mert korkmaz'ın uzaklardan attığı zımba gibi şutun, kaleye yaklaştıkça zayıflayıp, topun auta çıkmasını bekleyen kaleci yüzünden neredeyse gol pasına dönüştüğü karşılaşma.
  • dersaneden haberlerini aldigimiz bir macti. ilk macta ise mustafa kocabey insani cocugun kacirmayacagi bir golu kacirarak isin ilk macta bitmesine engel olmustu. hatta ertesi gun disciye gittim cok pis muhabbeti donmustu o pozisyonun. ayrica tugay hakeme yalarim yapmisti o macta.
  • golden hemen sonra kameralar tribünleri gösterdiğinde, üst taraflardan kocaman bir davulun fırlatıldığı görülen maç. davulun düşüş istikameti alt taraflardaki seyirciydi. birisinin bir tarafına geldi mi ve hangi sayko killır kesköse attı o davulu diye 11 senedir merak eder dururum.
  • galatasaray'ın deplasmanda aldığı 0 - 0 'lık skorun rövanşında cillop gibi bir havada frankfurt'u 5. dakikada ugur tütüneker'in bir garip şut, orta, vole, roveşata, ara pası goluyle yenip tur atladığı maç.
    kalli ilk maçın aksine bolic'e ilk 11'de yer vermişti. golün geldiği korner atışını kullanan elvir boliç galatasaray'a nadir görülen faydalı hareketlerinden birini yapmıştı. kornerin akabinde gelen galatasaray golünden sonra tribünler inanılmaz bir biçimde kendinden geçmiş ve kapalı tribünler üst-sol tarafından rastgele bir davul tokmaksız olarak aşşağı fırlatılmıştı. ilk turda polonya takımı widzev lodz'u 9 - 0 yenen frankfurt istanbul'da ne olduğunu şaşırmış ne yeboah ne krause top görememişti.

    maçın hemen 45. saniyesinde ilker yasin yanında yorumcu olarak bulunan hıncal uluç'a ''mac nasıl başladı sayın uluc'' diye sormuş hıncal uluç'ta soruya hiç bozulmadan 45 saniyelik bölümü üç dakika yorumlamış ''iki takımda oyunu kendi yarı alanında kabul ediyor, risk almıyor'' diye sallamıştı.

    maçtan sonra en büyük sevgiyi stumpf ve golü atan uğur görmüştü. stumpf'u omuzlarına almaya çalışan 2 kişi muvaffak olamamıştı ve bel fıtığı olmuştu
  • birçok galatasaraylının aklına getirdiği ilk kelimelerden birinin sigma olomouc olmasından dolayı hafızanın zaman zaman başarılı oyunlar oynadığını kanıtlayan maç.
  • o yillarda ali sami yen stadinda isiklandirma olmadigi icin, mac 14:00 veya 15:00 gibi alakasiz bir saatte oynanmisti yanlis hatirlamiyorsam. dershaneyi ekmek zorunda kalmistim
  • uzerinden seneler gecmesine ragmen gol sevinci sirasinda kapali-ust'den kapali-alt'a atilan davulun birilerinin canini yakip yakmadigini merak ettigimiz mac. birisinin olmedigi kesin, olse haber alirdik.
hesabın var mı? giriş yap