hesabın var mı? giriş yap

  • bakın, lütfen kulak verin bana:

    ak parti'ye oy verdiğini bildiğiniz, emin olduğunuz insanlar ortalama 3 ay içerisinde ağlayıp sızlanmaya ve muhtemelen sizden para istemeye başlayacaklar.

    bu durumda ne yapacağınız önemli:

    benim tavsiyem sakın ola seçimlerini eleştirmeyin. siz de zor durumda olduğunuzu söyleyin, yardımcı olamayacağınızı ifade edin. daha iyi olacak inşallah deyin. ama dalga geçer gibi değil. gerçekten inanarak...

    bu insanların karşısında bir blok olmayın, birleşmesinler. yavaş yavaş kendilerini tüketsinler, birbirlerinden uzakkaşsınlar. kayıtsız kalın.

    hiçbir şekilde siyasi bir tartışmaya girmeyin, fikirlerinizi sorarlarsa "ben bu işlerden pek anlamıyorum." deyin geçin.

    doğru bildiğimizi söylemek işe yaramadı. artık bu insanlarla konuşmayalım, kulaklarımızı da tıkayalım.

  • içi şeker dolu testiyi kırmak. bazen para da koyuyorlarmış. bizde yoktur bu adet ama çok düğünde, kınada tanık oldum. gelin omzunda testiyle geliyor oynayarak, damat sahne ortasında mal mal oturuyor. gelin gelip bi anda testiyi damadın önüne atıyor. bir de gelinin dünya evine girerken kapıda kırdığı testiler var. olan testilere oluyor, yazık :)

    valla en çok annem acır o testilere. çok sever, koleksiyon yapar. hatta bir keresinde survivor da yarışmacıların gözü kapalı oynadıkları bir oyun vardı. güzelim testileri kırmışlardı bir bir. annemin içi gitmişti. testi önemli.

  • bizim ailenin dinde tavan yaptığı zamanlar bi muhabbet kuşu almışlardı. kuşa allah bir elçisi muhammed demeyi öğretmişlerdi. garibim kuş da allah biri diyor elçisi muhammed de elçsimoam deyip kalıyodu öyle.. ben bu kuş yüzünden osbir çekemedim kaç zaman. beni de çok severdi ibne. ne zaman hallensem kuş dibimde allah bir allah bir demeye başlardı. ergen aklıyla hep yarım bırakırdım osbiri korkudan.. aileye bak lan..

  • avukat olmayanlar için de oldukça kullanışlı olabilen cihaz, ayrıca en güzel yanı, eşiniz de avukat olmadan bu konfordan yararlanabilir.

    avukat demiş miydim?

    avukat.

  • ıngilizcesi korbut flip olan asimetrik bar hareketinin isim annesidir. kendisinden sonra hareketi gelistiren sporcular olmustur.
    genel olarak bilinen yanlis ise, korbut flip yasaklanmamistir. paralel ve asimetrik barlarda ayaga kalkmak yasaklandigindan, birkac diger hareketle birlikte, korbutun isim verdigi hareketin yapilmasi da engellenmistir.
    denge aletinde yapilan versiyonu da mevcuttur ve kurallara uygundur. zorluk olarak b kategorisindedir.