hesabın var mı? giriş yap

  • bir pul biberli çorbadan nerelere bağlamış.
    zengin adam ya kafadan suçlu. şimdi bu adam yaptığı hayırları instagramda paylaşsa görgüsüz olacak, paylaşmasa zenginliğini paylaşmıyor olacak.
    ya çalgı çengi 1 filmi parasızlıktan vizyona giremezken bu adam işin içine girince gişede iyi para kazanmadi mi, ya da arog setinde yillardir araba almak isteyen set işçisine bu adam tak diye araba almadı mi.
    kime göre neye göre cennetlik maşallah herkes munker mekir meleği herkes yargıç şu dünyada herkes bir öğretmen sanal yollu da olsa.

  • birazcık ortalama üstü güzelliğe sahipse çok normaldir. 1 ay önce açtığım feyk kadın hesabımın 700 takipçisi var şimdi. ayrıca tsk'da sosyal medya yasaklanmalı. bütün uzman çavuşları hesabıma topladım. az çaba göstersem darbe yaparım aq.

  • başlık : ilk bilgisayarınızı alınca yaptığınız mallıklar

    20 - fifa99 da maca baslarken klavye simgesini sola çekmek aklıma gelmemişti bir bucuk sene takımların maç yapmasını izledim

  • kuşadası nda otururken ve bir bayan arkadaş ile konuşurken babamın attığı
    " sahile yürümeyi öner" mesajı..
    meğersem arkamda oturuyormuş..
    bu mesaj gerçektir. zirve neyinlerde gösterebilirim hala kayıtlı bulunmaktadır..

  • chp'li belediyelerin başlattığı tatlisu solculuğu akımının kaçınılmaz sonucu.

    niteliksiz temizlik iscilerine okumuş, meslek sahibi gençlerden fazla para verip grev, çöp dağları vs tehditlerine boyun egerseniz böyle olur.

    sosyal belediyecilik, hasbel kader belediyeye işçi diye doldurduğunuz yandaşlarınız, akrabalariniz sebeplensin diye işgücü piyasasinin dengelerini sikip atmak, çöpçüye mühendisten fazla maaş vermek değildir..