hesabın var mı? giriş yap

  • dekanla telefonda konuştuktan sonra kapatırken "öptüm" demek. şu an hislerimi anlatmak için hazır hissetmiyorum.

  • biraya alkole düşüp, evi barkı satıp sokağa düşmeli bağımlılıkları tetiklenen hassas siyasal islamcılar tarafından bir adet bira şişesiyle fotoğraf paylaştığı için sosyal medyada linç yiyen başarılı şef.

    ne kadar her şeyden etkileniyorsunuz siz ya. bir bira fotoğrafı, reklamı görünce koşa koşa nefret kusuyorsunuz. reklamını yaptığı şey daha doğrusu sponsorluk aldığı ürün, türkiye cumhuriyeti sınırları dahilinde satışı yasal, üzerinden ciddi vergi de alınan yani devletin kasasına para ekleyen bir ürün. devletin bir sıkıntısı yok size ne oluyor?

  • işveren olarak 40'a yakın görüşme yaptım. ne tecrübe, ne teknik bilgi, ne de okul başarısı. en çok ilgilendiğimiz iki konu şunlar:
    1- aday ne kadar istekli ve enerjik
    2- özellikle yeni mezunsa okulda sosyal faaliyetlerde ne kadar aktif rol almış.
    not düşeyim dedim.

    edit: çok mesaj gelmeye başladı özellikle sosyal faaliyet konusunda. her birine tek tek cevap vermektense açıklama ihtiyacı hissettim. sosyal faaliyetlerde aktif rol almaktan kastım sosyal kulüplerde koordinasyon faaliyetleri daha çok. bir organizasyon içinde kendi isteğiyle görev aldığını ve tecrübeler edindiğini gösteriyor bu. söz konusu kulüplere katılımcı üye olmak, hobi sahibi olmak da ilgimizi çekiyor. ama asıl kastettiğim buydu.

  • üzülerek yazıyorum ki ödemenin alındığı hesap muhtemelen kiralık hesap. dolandırıcılar ava çıkmadan önce facebook'ta vs banka hesabını kullandırtacak keriz arıyor. bu kerizler aylık belli bir meblağ karşılığında banka hesaplarını dolandırıcılara kiralıyor. dolandırıcı ise hesaba telefon numarası olarak kendilerinin kullandığı numarayı yazıyor. tabi bu telefon numarasıda suriyelilerin falan üstüne açılıyor.

    sonuç olarak savcılık hesabını kiraya vereni sorguluyor ve dolandırılan tutarı ödemesini istiyor. ancak hesabı kiraya verenler genelde açlıktan nefesi kokan batık tipler olduğu için hiç bir şey yapılamıyor.

  • günümüzde fenerbahçelilik öyle zorlaşıyor ki, ülkenin en entelektüel adamını bile şu duruma sokuyor.

  • öncelikle beter olsun. beğenmiyorsan işini, git daha üst düzey iş yap.

    haber'deki detaya göre, "tüketilecek her çeşit besin veya şeylere zehir katarak veya başka suretlerle bunları bozarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürmek'ten 2 yıldan 15 yıla kadar" ayrıca "'mala zarar vermek' suçundan da 4 aydan 3 yıla kadar" hapis cezası talep edilmiş.

    tarım bakanlığı yayınladığı listede yer alan firma sahipleri için de aynı davayı açıyor mu?

  • ''çabuk yerine otur'' tepkisiyle karşılaşma nedenidir. direnip, hırs yapıp kalkmaya kararlıysan eğer yüzde elli şansın var; bazen kıyamet kopar, bazen ''bırak ne hali varsa görsün'' denir. risk almak böyle bişey olsa gerek.

  • şahsi fikrim bu mahlukat cinayete teşebbüsten yargılanmalı! sakın ekmek parası vs. gibi duyarlar kasmayın. planlı olarak adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı.

    edit: iş yeri 5 aydır kapalı, asgari ücretliyim, devlet 5 krş yardım yapmadı. ev kredisi ödüyorum. borçlandım, kredi çektim, çaresizlik had safhada..
    ne olursa olsun "ekmek parası" adı altında kimseye zarar veremezsin. buna hakkın yok. nokta.