hesabın var mı? giriş yap

  • "fakir misin nesin?" demesinler diye ayni kiyafeti ust uste 2-3 gun giymek yerine her gun yeni bir kiyafet giyip bir kere giydigin eski kiyafeti de dolaptaki tertemiz kiyafetlerin arasina geri sokamamaktan kaynaklanan durum. simdi saydim, sandalyenin uzerinde 4 farkli kiyafet var. sandalyede biriken kiyafetler sayesinde yataginda kitap okuyup, ders calisan ve laptop kullanan bir nesil yetisti.

  • bununla ilgili google'da türkçe kaynaklarda arama yapınca ruhunuz gece bedeninizden fazla hızlı çıkmış ondan oluyor, yok cin işemiştir, melekler kına yakmıştır gibi her türlü paranormal açıklama mevcut. google'da semptom aratmak zaten saçma bir şeyken, iyice başka bir boyuta geçiyorsunuz.

    bu sabah benim de başıma geldi. iki elimde de böyle turuncumsu dağınık lekeler vardı. sabunla defalarca yıkadım, duşa girdim. yok. cinci hoca alternatifini es geçip dermatologtan randevu aldım. en kötü ona sorarım dedim, elime cin mi işedi diye. benim aklıma her türlü hastalık geliyor tabii (bkz: anksiyete). kafada house m.d. intro müziği çalmaya başladı. ölüyorum galiba diye dramatik şekilde geziyorum evin içinde. sevdiklerimi arayıp veda falan edeceğim o derece. bir yandan covid yüzünden gereksiz yere doktora gitmek de istemiyorum.

    neyse biraz kendimi sakinleştirip, yabancı kaynaklarda arama yaptım. benim elimdekiler tinea nigra benzeri gibi gelmedi. zaten o da çok sık görülen bir şey değilmiş. kanserdi falan onları da eledim. sonra karşıma hamile ablaların konuştuğu bir yerde çok benzer bir görsel çıktı. bir anda hamile forumunda takılırken buldum kendimi. hamile miyim acaba şu an tribine gireyim desem; o, cin işemesinden daha da paranormal bir durum olurdu. yani evde tek başıma oturuyorum aylardır.
    neyse bu ablalar, vaka çalışmalarının sonucunda ortak noktanın meyve ve çürümüş meyve suyu ile temas olduğunu tespit etmişlerdi. içlerinden biri de potasyum permanganat lekesi olabilir; elinizi bir limon suyuyla silin demiş. benim de önceki gece iki adet mandalina ile temasım olmuştu. yedim baya kendilerini. neyse deneyeyim limon suyunu dedim. lekelerin yüzde 90'ı bir anda gitti.

    bu yukarıda bahsettiğim madde meyvelerin falan temizlenmesi için kullanılabiliyormuş, özellikle de salgın durumlarında diye belirtilmiş vikipedi sayfasında. temas halinde kahverengi leke oluşturabiliyormuş. görünen o ki; bu sıralar meyvelere böyle şeyler sıkılıyor olabilir. hamile kadınları baya etkileyen bir şey olması bana hormonlarla bağlantılı gibi de geldi. zira ben de regl döneminin ilk günündeyim. belki normalde iz bırakmayacak bir şey ekstra reaksiyon sonucu leke bıraktı. bilemiyorum. ama şu an limon suyu ile temizlemek sorunu çözdü gibi. o yüzden dermatolog randevumu da iptal ettim. bir süre mandalinalarla temasımı da keseceğim.

    bugün öğrendiklerim neticesinde şunu söyleyeceğim: google'da türkçe hiçbir hastalık semptomu aramayın, böyle şeyler için hocaya mocaya gitmeyin, dermatologa gidin.

  • süreyya ayhan'ın 1500 metre finalinin olduğu gün, lokantada yemek yerken, yan masadaki göbekli amcanın garsona "süreyya ayhan ne oldu süreyya ayhan" diye seslenmesi sonucu, garsonun "hemen geliyorum" diyerek hızlıca gidip 5 dk sonra bir sürahi ayran alıp masaya getirerek "sürahi ayranınız geldiii" demesi.

    bunu espri olarak birisi yapsa tokatlarım; ama yıllar geçti, hala bu olay aklıma geldikçe gülümserim.

  • gamze merhabalar,

    kusura bakma, böyle yırtık dondan fırlar gibi mesaj atıyorum ama inan bana niyetim kötü değil.

    siyasi görüşüm kemalizm demişsin, ben de vardar ovasını çok severim mesela:) ortak yanlarımızın olması, gelecekteki ilişkimiz için bence çok önemli.

    peki ya sence?

    profilime bakarsan, bir çok kız arkadaşım olduğunu göreceksin. ama tek gecelik, geçici, ateşli ve sonunda mutlaka övgüler aldığım ilişkilerden sıkıldım, artık daha kalıcı şeyler arıyorum. (mesela 2 gecelik. hahahaha espri yaptım kız, hemen bozulma:)) esprilerime alışmak zorunda kalacaksın, hepsi birer bombadır, uyarmadı deme:))))))

    mesajını bekliyorum

    mustafa
    (jeoloji müh.)

  • elektriğin kesilmesi sebebiyle yakılan muma, hiç dikkat çekmeden yaklaşan kedinin ''bu alev nası kokuyo la acaba?'' diye merak etmesi.

    ''annaaam yancak ciyaakk pissst paşaa hööö'' diye yerimden zıpladığımda çok geçti. o iki saniyede bizimki çoktan yüzünün sol tarafındaki bıyık ve kaşlarını yakıp, korkuyla kaçmıştı. üç buçuk yaşında eşek kadar adam oldu halbuki... çok korumacı davrandım galiba bu yaşına kadar. gerizekalı çok komik görünüyor şimdi. yüzüne karşı gülünce saldırma huyu olduğundan, kuytuda köşede çaktırmadan gülüyorum. üç yıldır uzattığı pala bıyıklar gitti, üzerine tek kaş kaldı yavrucak. gergin biraz tabii.

  • ortalama türk halkının, suç işlediğine dair somut delil olmayan birisine müebbet verildiğini görünce sevinmesi ülkenin seviyesini ve hukuka verilen değeri gösteriyor. ülkecek biz buyuz, kimse suçu ve suçluyu dışarıda aramasın.

  • adam 16 yasindaki kizini/kardesini artik herneyse yakinini kaybetmis. aglamakli yari cinnet halinde isyan ediyor.

    16 yasinda yakini adamin en sevdigi belki de. perisan olmus, gelip yuzume anama babama sovse boynumu egerim sesimi cikartamam.

    biri cikmis serefsiz demis,birisi cikmis okuzce demis sizin yuzunuzden demis blabla...

    siz nasil bu kadar kotusunuz? nasil bu kadar duygusuz empati yoksunusunuz?

    lan bu adam oylesine sokak roportajinda mi konusuyor? adamin en sevdigi olmus sapan sacma bir bombali saldirida sucsuz yere birakin bagirip cagirsin onu da cok gorecek kadar haddi nerede buluyosunuz?

    su videoyu izleyip su durumdaki adama serefsiz dedirtebiliyosa bir din bir insana, o din yerin dibine girsin.

    allah varsa hepinizin belasini versin, cennet icin yaptiklariniz cehennemliklerin aklina gelmez.