hesabın var mı? giriş yap

  • videodaki iki genç sahilde takılırken aniden dev bir parmak izi beliriyor üstünde de yeni çağın başlangıcı yazıyor, ne anlama geliyor olabilir altından ne çıkacak merak ederseniz takipte kalın
    bkz: esrarengiz parmak izi
    edit: altından hangi dizi, hangi olay çıkacak akıllara sorular düşürür.

  • 2002 de kiraladığım evin sayacıyla (bkz: röntgen filmi)oynanmıştı.daha yeni evliyim. haberimiz yok 30 40 neyse ödüyoruz. yılbaşı akşamı hatunla alışveriş yaptık, eve geldik. kesilmiş, bir baktık sayaç yok. neyse, ispat falan edemedik 80 gün hapis (ertelendi),geriye dönük ödeme 2000 tl. civarı girdi. yani batıda efe olanlar, doğuda kuzu amk. gücünüz dürüst adama yetiyor.

  • "her akşam yatmadan önce tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. bir gün tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim".

    al capone...

  • onun icin ne yazsak yetmez. biraz deginmeye calissam bile sayfalar dolusu yazi yazmam gerekir ancak birazcik yazayim birseyler.
    blues'cu oldugu kadar rock'cidir. eric clapton onun icin" en iyi blues gitaristi" demistir. blues'u siradanliktan kurtaran adam olarakta bilinir. hayati boyunca bir suru konser vermistir. bu konserlerinin cogunu double trouble olarak bilinen tommy shannon ve chris layton ile gerceklestirmistir. gunumuzde bir suru software ve alet kullanilarak studyolarda yapilan efektleri o bir tremolo pedali ve marshall anfi ile yapmistir. konserlerine gitari ve anfisi ile gidip binlerce insana hayatlarinin belkide en guzel muzik ziyafetini vermistir.
    texas dogumludur. 0.13 tel ve marshall anfisi ile king tone olarak adlandirilan degisik bir ton ile calar.
    texas'ta tanri gibi gorulur. hatta kocaman birde heykeli vardir austin'de. 1990'da bir suru unlu blues sanatcisinin birlikte coverladigi canli sweet home chicago parcasindan sonra helikopter ile baska bir konsere giderken helikopter'in bir tepeye carpmasi sonucu olmustur. ayrica bu helikopter aslinda eric clapton'u tasiyacak helikopterdir ancak srv "ben erken gidecegim o gelecek olan helikoptere biner" diyerekten binmistir bu helikoptere(tabii ikisininde ayni helikopterde olma ihtimali cok daha korkutucudur).
    yavas delta blues'dan tutun rock parcalarina kadar inanilmaz performans sergilemistir. mtv unplugged'da 12 telli akustik gitar ile caldigi rude mood ve pride and joy ile tanir bircok insan. stratocaster'in tanrisi hendrix ise peygamberi de srv ve onun ba$ muridi clapton'dir bana kalirsa.
    ozellikle double trouble ile birlikte pub'larda caldigi kayitlari bulun ve dinleyin. tavsiyem budur, evet evet.

  • sözlükçülerin kuzenlerinin başından geçen doğaüstü olayları da bu başlığa yazabiliyorsak, başlıyorum.

    kuzenim, geçen cuma günü kışlıkları yazlıkları toparlayayım diye girişmiş elbise dolabına. tam öğle ezanı okunurken de çok içinden gelmiş, elindeki toz bezini koyuvermiş kenara, açmış ellerini; "allahım çocuk da okula başladı, bize bol kazançlar, hayırlı paralar kazanmak nasip et" diye dua etmiş. tam da böyle içinden, yüreğinden geçirerek... "hatta böyle bir kaç saniye de, öylece bir durdum ufak tefek günlük para gelir gider hesabı yaptım, yine içim sıkıldı" diyor.

    derken eline almış bezi tekrar, silmiş rafın tekini, arkada duran giysileri koyacak rafa, eşinin pantolonlarından birini eline almasıyla, başlamış cebinden şangur şungur bozukluklar dökülmeye.

    -paralar öylece dökülünce ben de hemen attım elimi cebine, baktım tomar tomar kağıt para, bir o kadar bozuk para. allahım delirecek gibiyim. ellerim titriyor, birkaç saniye algım kapandı hatta. tamam insanın duası tutar, tutar da, bu kadar mı hızlı tutar? sonra sakinleyip paralara bir baktım ki bizimkinin sakladığı eski para koleksiyonunu koyduğu yeri bulmuşum sadece.

    allah resmen kuzenimi trollemiş ya hu, kendi halinde temizlik yapan kadından ne istiyorsun ya deyip mevzuyu ayakkabı kutusuna bağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum. ama bir düşünsenize, ayakkabı kutularına dolaresi koydurup sonra içinden monopoly parası çıkartmak çok güzel olurdu ya, allah buna bir şey yapsın.

  • sodayı alkollü içecek sanmak, saklanıp aileden gizli gizli içip içip yerlerde yuvarlanmak, kahkaha krizlerine girmek.

  • sevgilisinin gözü dönmüş şerefsiz sapıklar tarafından hem göz hem de söz yağmuruna tutulmasını, taciz edilmesini hatta ve hatta tecavüz edilip boğularak öldürülmesini istemeyen; nasıl iğrenç bir ülkede yaşadığının ve bu ülkede sağ kalınan her saniyenin aslında bir mucize olduğunun farkında olan erkektir..

  • "ahahaoui diye topçu var lan. venlo'da. doğunca çok mutlu olmuşlar heralde adamın adı gülme efekti amk"

    fm mudavimi bir arkadaş.