hesabın var mı? giriş yap

  • çocukluğumda her cuma günü okul çıkışında aldığım dergidir. yaşadığımız sahil kasabasında öyle fazla bir aktivite olmadığı için sürekli bu dergiyi okurduk kardeşimle beraber. içinden çıkan dandik ama daha önce hiç görmediğimiz tarzda oyuncaklar bizi heyecanlandırırdı. bir süre sonra babam için de bir rutin haline gelmişti bize miço almak. işte bu dergi benim çocukluğumdur. sevgili yalvaç abiye gönülden saygılar.

  • aynı duyguyu gsm şebekesi mesaj gönderdiğinde de tadarsın.
    (bkz: acaba sadece bana mı oluyor diye düşünülen şeyler)

    edit: sevgili çaylaklar favorileriniz sayesinde depresyona girdim. çıktığımda hepinizin fav tuşuna acı biber sürücem. adamlara bak; "madem mutsuz oluyon, geber pezevenk" diye abanmışlar favori tuşuna. bu mu sizin psikoterapi anlayışınız?
    lan hemen dramatize etmişsiniz olayı hem. geyik yapıyoruz şurada. yoksa biz de sizin gibi çaylaktık. üstün belagat ve edebi yeteneklerimiz sayesinde yazar olduk .* . ezikler sizi.

    edit2: ssg sırf ben üzülmeyim diye favorilemiş. lan olum daha evvel söylesene ben senin entry'lerini okuyorum diye. o kadar çaylağı ayağa kaldırdık boşu boşuna.*. hem senin nickin niye en başta görünüyo bakim?

  • bir başka alakalı başlıkta da yazmıştım ama buraya da yazayım kendimde işe yarayanı. uyarayım bu tamamıyla kendi kendime deneyerek bulduğum bir şey, literatürde bir açıklaması var mıdır bilmiyorum, bilen varsa öğrenmeyi isterim.

    karbonhidratlı ne varsa kesin. finaller, projeler, master falan derken piç oldu mide kapakçığım. acıdan uyuyamadığım geceleri bilirim. ama paketli ürünleri (kek, püskevit, çikolata, bebe püskeviti [neredeyse %75 karb], vb..), hazır hamur işlerini (poğaça, börek, pizza,açma, donut artık aklınıza ne gelirse), gazlı içecekleri (maden suyu hariç), tatlıları (evet maalesef künefe, kadayıf, sütlüler) kesince huzura erdim..

    diyeceksiniz ki diyet gibi oldu ben ne yicem. yağ yiyin. kaliteli zeytinyağı yiyin (biliyorum pahalıdır ama tanıdıktan alırsanız çok kaliteli yağları piyasadan çok ucuza alabilirsiniz. isteyene yardımcı olabilirim), tereyağı yiyin, margarinden, düşük kaliteli bitki yağlarından uzak durun.

    bunu uyguladıktan sonra güzel geceler sizleri beklemekte. ha ara ara oluyor tabii ufak yanmalar. ama eskiye nazaran çok daha rahatım. ara ara bu saydıklarımdan yesem de vücudum tolere edebiliyor artık.

    düzeltme: imla.

  • olum bu adam bitti denilen john travolta'yı yeniden yıldız yapmadı mı?

    pam grier bu adam sayesinde eski günlerine dönüş yapıp tekrar ünlü olmadı mı?

    öldü denilen david carradine'ı yeniden hayata döndürmedi mi?

    e o zaman ne bekliyoruz, eski turnuvalara katılan ve şaşalı galibiyetlere imza atan o milli takımı geri getirecek tek adam quentin'dir.

    hem adam ayakçı olum, o da ayrı bir avantaj.

    değerlendirelim derim ben.

  • ne güzel maç oldu lan öyle;

    * açılış
    * türkiye laiktir laik kalacak tezahüratları
    * maçı kazan + kupa töreni
    * yönetim istifa tezahüratları
    * kapanış

    valla ben bu kadar güzel hayal etmemiştim.

  • sigara kullanan biri olarak "benim" dediğim tiptir. araba dediğin zaten küçücük alan, nereye üflersen üfle içeri doluyor duman. ayrıca sağa sola dökülen külü de cabası. benim arabama kızım da biniyor, o el kadar çocuğu leş gibi kokan aracın içine oturtamam kimse kusura bakmasın. benim aracıma binen kişi, yarım saat bir saat artık ne kadar süreyse sigara içmeden durmalı. durmazsa da binmesin çok da umurumdaydı.

  • yarın şahsım çıkıp dese ki "milletim bunları ülkeye dolduranların hesabını sandıkta sorar" akepe %60 oy alır.

    tanım: suriye uyruklu terörist.

  • ''baskalarinin iliskileri benim sorumlulugum degil. tas gibi bir kocaniz varsa ve kendi istegi ile bana geliyorsa, uzgunum, affetmem. ''

    senin sorumluluğun başkalarına değil, kendine olmalı. kendisine saygısı olmayan bir sürtüğün girdiği entry.