hesabın var mı? giriş yap

  • genelkurmay açıklamasına göre bizim ordumuzdur.

    bkz: el siki görmeyen kendi sikini cezayir tüfeği sanarmış.

    not: kusura bakmayın, bu lafı kullanmanın zamanını kolladım yıllar yılı. artık zamânı gelmişti...

  • birinin de cikip

    - ulan onun bunun evladi, haysiyetsiz, subyanci, pic
    sen mektep caginda dedigin
    ufacik kizlarin raksindan, gulusmesinden tahrik mi oluyorsun ?

    demedigi hadisedir.

    bu ve bunun gibi pedofili sozde dinci
    ibnelerin torunlari iste bugun gunasiri coluk cocugu kacirip katleden, tecavuz edenler.
    kurtulamadik gitti bu ruh hastalarindan.

  • iyi bilmediğiniz bir şehrin herhangi bir semtindesiniz ve merak ediyorsunuz, acaba burası zengin semti mi değil mi? bunu anlamanın en iyi yollarından birisi dükkanların dışarıda duran algida buzdolaplarına bakmaktır. eğer dolap kilitli değilse zengin semtidir, kilitliyse fakir... eğer normal buzdolabı kilidinin dışında bir kilit daha eklenmişse, hava kararmadan o semtten uzaklaşmanın yollarını arayın.

  • "ulan bazen şeytan diyor, herşeyi bırak git, bakkal aç. benim şeytan da böyle vizyonsuz pezevengin teki işte.. bakkal ne oluumm.?"

  • sadece şu fotoğrafa bakarak bile anlayabilirsiniz.görsel

    fotoğrafta çok daha ilginç bir adam var sağ tarafta gülüyor. o arkadaşın da ziraat bankasından 750 milyon dolarlık bir vurgunu söz konusuydu en son. servetlerin kaynağı bu fotoğrafta açıkça görülüyor. zeka meka diyenler sadece komik. muhtemelen aynı kişiler karadenizlileri de zeki buluyordur.

  • (bkz: açılın ben gerçekten tank şoförüyüm)

    arkadaşlar sözlüğe bir şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum ama yine dayanamadım. 1.4 clio egzozu mu bu amk?

    askerliğini türkiye'de tankların en aktif kullanıldığı bölgede tank şoförü olarak uzun dönem yapmış birisi olarak söylüyorum: yok devenin nalı ali sami.

    1-bahsi geçen tankların geneli m48a5t2 model.
    2-tankın egzozunun ağzı, araba egzozu gibi dışarıda değildir.
    aha bu 2 ızgaralı kapağın arkasındadır
    3-bu 2 ızgara da kilitlidir. hadi bi ihtimal sıcaktan elin yanmadı, kilidi de bir şekilde açtın diyelim.
    4-burada 2 adet kafam kadar delikle karşılaşacaksın. hah işte onlar egzoz. yaklaşık 900 beygirlik motorun egzozu, öyle sadece çıkış ağzına değil, tankın arkasına muazzam bir sıcaklık yayar bu delikler. deliğin birine atlet sokmak için elini uzatsan rölanti devrinde bile elini yakarsın ve atletle birlikte geriye doğru mecburen adım atarsın.
    5-hadi bunları önceden tahmin ettin ve evden çıkarken sıcaklığı hissettirmeyen özel bir elbise giydin. bu sefer de gaz maskesi lazım çünkü egzozun önünde durursan kısa sürede zehirlenebilirsin. zaten o sıcaklıktaki bir havayı soluyamazsın da neyse hadi diyelim baba tarafın da ejderha.
    6- sadede gelelim. tüm şartlar olgunlaşsa bile senin o kafam kadar iki deliği tıkaman için değil atlet, nevresim takımını komple sokman lazım. yün yorgan falan yastık mastık ne bulursan ittirmen lazım ve sürekli orada tutman lazım çünkü o egzozdan çıkan hava akışı, önüne çıkan eşyaları bir ara gazıyla fırlatabilecek güce sahip.

    yani. lan varya. ya ben lan neyse bir şey demiyorum

  • parası olan kimseler arabadan anlamaz arkadaşlar, bakın etrafınıza arabadan en çok anlayan tiplerin genelde ekonomik olarak alt gelir grubunda olduğunu görürsünüz.

  • (bkz: yürek hoplatan başlıklar)

    11 yaşındaydım, televizyonu kapatıp ansiklopedileri açtım. bir daha televizyonla ilişkim olmadı. ansiklopedileri de her zaman delice sevdim. bir süre sonra hayatımıza bilgisayarlar girdi ve matbu ansiklopediler "yetersiz" kaldı elbette. ama ben hala google'a sorarken bir tuhaf olurum, uzun süre arayamam bulmaya çalıştığım şeyi, pes ederim kısa sürede. bilgi kirliliğinden bunalırım. bilmek istemediğim şeylere maruz bırakılmaktan rahatsız olurum. mesela bu yeni nesiller bilgi kirliliği deyince boş boş bakarlar. neden? çünkü ansiklopedi karıştırmamışlar! uzun uğraşlarla derlenip, süzüle süzüle kağıda dökülen bilgiyle tanışmamışlar.*

    velhasılıkelam, çok güzeldir. çocuk olmak ve torson kadar büyük ansiklopedileri karıştırmak. içlerinde kaybolmak... yürek hoplamasının sebebi de yalnız değilmişim hissidir.

  • ulan hiç aklımda yokken bi video ile milletin yüzünü güldürdüğüme mi sevinsem bilemedim.

    evet ekşiciyim ve çooooook tatlıyım :)