hesabın var mı? giriş yap

  • daha dun basima gelen bir olayi anlatayim efenim.

    antalya havaalanina giriyoruz. guvenlik kontrolu vs. esim onde ben arkada kemer, saat vs cikartiyoruz. laptop falan. kutuya koyarken esimle arama birisi daldi elinde kutu ile. ne oluyor demeye kalmadan tahmin ettigim gibi siraya girmekten aciz bir turbanli. dedim hanimefendi hayirdir. dedi ben seni beklemek zorunda miyim? dedim ki evet. beklemek zorundasin zira burasi sıra.

    karima abuk sabuk seyler soylemeye basladi. guvenlikten rica ettim. neyse mudehale ettiler. megerse kari iki arkdaymis. arkamdaki kadinin da onune geçmiş.
    neyse gectik guvenlikten, arkadan sesi geliyor hala. aynen soyle dedi: biz cicili bicili olmadigimiz icin boyle davraniyorsunuz. hem arkamdaki kadina bagiriyor hem de guvenlige. sonra bize geldi ayni igrenc cumleyi kurdu.

    kadin sunu anlayamiyor: basit bir siraya girecek kadar akli melekeleri gelismedigi icin mudehale edildigini anlamiyor. turbani yuzunden engellendigini zannediyor. cicili bicili insanlar onu turbanli diye sevmiyor. kafaya bak.

    bu zihniyet nasil duzelir bilmem.

  • dünyanın sayılı ekonomileri arasındayız, pandemide başka ülkere tonla yardım gönderebiliyoruz, savaştan kaçan suriyeli - afgan milyonlarca göçmene kucak açacak gücümüz var ama ülkemiz yanarken bakın altını koyu yapıyorum ülkemiz... pamuk eller cebe sayın halkım.

    gerçekten bravo. imanla başlayıp ıban ile bitiriyoruz yıllardır.

  • yazar arkadaşın bahse konu ettiği daha çok gece yayın yapan radyo programları sanıyorum. yoksa kendi adıma konuşursam uyanır uyanmaz powerapp i açarım. hazırlanma,kahvaltı, işe gidiş dahil radyo dinleyen biriyim. power fmler, kafa radyo, pal fmler hariç istanbulda hep arap radyoları var sanki bu da benim keyfimi kaçırıyor.
    powerapp demişken bu tip canlı yayın yapan youtube ve başka bir çok uygulama varken radyonun unuttulacağını sanmıyorum. sadece herşeyde olduğu gibi dijitalleşmeye uyum sağlamak lazım .umarım yeni yayıncılar yetişiyordur.

    bu arada cem ceminay instagram hesabından geri döndüğünü paylaşmış. hangi radyo olduğu yazmıyor. sevenlerine duyurulur