hesabın var mı? giriş yap

  • kısa ama güzel bir video.
    şimdi gidip ofiste, evde, okulda vb. ortamda gidip birinin tepesinde şeftali yiyip üzerine suyunu sıçratın. bakın bakalım nasıl tepkiler alacaksınız? üstelik bu kişi başbakan vb. olmadığı halde nasıl tepki verecek acaba? veya tersini düşünelim. ben burada çalışırken biri tam da tepemde yapsın aynı şeyi. ben nasıl bir tepki veririm? deminden beri bunu düşünüyorum.
    sondaki tebessüm müthiş.

  • covid-19 aşısı olmayı reddettiği için davulcuları pete parada ile yollarını ayırmış grup.

    bilmeyenler için, grubun vokalisti dexter holland moleküler biyoloji alanında doktora yapmış ve mrna hakkında yazdığı makale 2013 yılında yayımlanmış birisi :)

    sabah sabah keyfim yerine geldi. bi americana patlatılır bunun üstüne.

  • ikinci toplantısına katıldığım kuruluş. evet seromonileri gariptir. herkes söz alarak konuşur ve 1 dakika önce konuşmuş da olsa adım x ben alkoliğim diye başlar söze. diğerleri de merhaba x derler.
    söz bitince herkes teşekkürler x derler.
    toplantı biter herkes masaları toplar 3-5 para bırakır. ben 3 tl bıraktım. bir de el ele tutuşup huzur duası edilir.
    toplantıyı yöneten ateist birisiydi, istersen çakmağa tap diyordu. tek mevzu diğerlerinin ayık kalmasına yardımcı olmak.
    12 yıldır ayık bir alkolikti.
    ister tarikat desinler umurumda değil, bıraktırıyorsa bu mereti tamamdır. bunu ancak bir alkolik ya da bir alkolik yakını anlar.
    kurtulması için 1 trilyon ver deseler ama kesin kurtulacak, gider o parayı bulur. alkolizm lanet bir şeydir. ben de bir alkoliğim oradan biliyorum, yaşadıklarıma kimse inanamaz.
    orada emekli memur bir amca vardı simsiyah haldeydim dedi, toplantıyı yöneten 12 yıllık ayık taksimde şarap parası dileniyordum dedi.
    genç bir kız tekrar başlamaktan korkuyorum dedi. ama tek bir ortak noktaları var ya ayıklar ya da ayık kalmak istiyorlar.

    ileride işin içinde bir bit yeniği görürsem onu da söylerim.

  • türkiye'de her şey gereksiz yere pahalı. çünkü vergiler ile ayakta duran bir devlet var. gaz açma ücretinden kdv alınan bir ülke türkiye.

    ben gereksiz yere ucuz olanı söyleyeyim, gerisi zaten pahalı. insan hayatı ve emeği. evet, bu ikisi çok ucuz türkiye'de. gereksizce ucuz hem de, utanmazca ucuz.

  • terör olaylarının yıllar sonra istanbul'a sıçradığı gösteren olay.

    ulan ben ne zaman yaya geçidinde yayaya saygı duyulacak diye düşünürken olay nerelere geldi.

    cidden nasıl ah aldıysak belimiz doğrulmuyor.

  • fede alvarez yarattığı sessiz ev içi gerilimi ile gerçekten seyirciye "nefesini tut" diye sesleniyor. 10.dk'dan sonra başlayan gerilim son dakikaya kadar aralıksız devam ediyor. bitti bitecek derken bitmiyor, bitmiyor, son yılların en iyi ev istilası.