hesabın var mı? giriş yap

  • ingilizce devam etmek ister misiniz? dendiğinde hayir diyen arkadasim var. opsiyonel sanmis oyle sorunca, savunmasi bu.

  • 1- oncelikle marketten, damak sevkinize gore en az 3 cesit çay alinir. tercihlerimi yazmayacagim. ulkemizde cok kaliteli cay marlalari var. ama kesinlikle lipton degil. (benim tercihim)

    2- ayrica bergomat aromasi alinir.

    2- bu çaylar buyuk bir kapta harmanlanir.

    3- daha sonra hafif hafif sallayarak toz kisminin cokmesi saglanir, bekletilir ve elenir. toz kismi atilir.

    4- kesinlikle sebeke suyu, en kaliteli olsa bile damacana suyu kullanilmaz. yorenizde damak zevkinize uygun dag suyu bulunur.

    5- oncelik bakir, sirasiyla çelik yada porselen caydanlik kullanilmalidir.

    6- iyi bir cay icin kesinlikle dogalgaz yada tüp tercih sebebi degil. eger tercih edilecekse(zorunlulukta) kisik ates olmali. ıyi bir cay suyu köz veya ateş kullanilarak kaynatilmali.

    7- yine damak zevkine gore soguk suya demleme yapilmali yada ilik su tercih edilmeli.

    8- su kaynatilirken kesinlikle boş demlik icine cay atilmamali.

    9- cay demlendikten sonra demlige kesinlikle su ilavesi yapilmamali. demlik bitince yeni cay demlenmeli

    10- demlenirken, cayin icine karanfil, seker vb seyleri kesinlikle atmamali. cok sacma zaten.

    11- demligin icindeki cay karistirilmamali, dibe cokmesi beklenmeli.

    12- bardaklar isilip ilk cay cekilmeli.

    13- cay bardaginda kasik olmamali

    14- cay sekersiz icilmeli.

  • 21. yüzyılda (yirmibir) msn alan baba garip değildir ama msn alıp kişisel iletisine ''bütün bisikletlere bindim bisana binmedim'' yazan baba gariptir. ne kovalıyo kimbilir.

  • olm baya bildiğin türkiye yarrağı yiyecek ben onu anlıyorum. ufukta savaş var gençler sığınacak ülke bakın.
    süper tıvik.

  • takımının oynadığı stadını 50 metre ötesi patladı, 40 kişi öldü. oynadığı maçtan sonra gece dışarı çıkıp eğlendiği yeri taradılar 50 kişi öldü. haftalarca, insanlar haftasonları dışarı bile çıkmadı. taksim'in, ortaköy'ün bomboş olduğu bir sürü cumartesi gördü bu gözler. her iki haftada bir ortalık patladı, son bir bucuk yılda 423 insan hayatını kaybetti.

    bir tanesi gelmiş, almanya'da doğru dürüst gerçekleşememiş saldırıyla, bizim başımıza gelen faciaları aynı kefeye koymuş, yaa mario diye girmiş lafa. diğeri de kariyerden dem vuruyor. almanya milli takımıyla dünya kupası, bayern münich ile kazanmadığı kupa kalmayan adama. tabi amk, üstüstü toto loto liginde kazanacağı 2. şampiyonluğu bıraktı ya, her gece gözüne uyku girmiyordur eminim. şakasınız lan yemin ediyorum.