hesabın var mı? giriş yap

  • tam aksine gidilip, hatta zirve düzenleyip hayvanlar gibi yiyip içtikten sonra, "biz yediklerimizi beğenmedik" denip beş kuruş para vermeden çıkılması gereken mekandır.

    en kısa sürede batasıcalar.

  • hala en iyi bilgisayarın toplama bilgisayar olduğunu bilmeyen kestane nesil tarafından anlaşılamayan nesil.

  • 1983 yilinda yavastan parlamaya baslayan "from the east coast to the west coast..oraya gelir mina koruz ipneler" konseptindeki zenci cetelerin savasini konu alan bir yapimdir bu..
    beat it in klibindeki beyazli adam olsun klibin basindaki cete resileri olsun gercek ceteciligin kompetani,cete insanlaridir..83 yilina kadar coktan nami duyulmus maykili kiramazlar klibinde oynarlar.."savasmayin dans edin" tarzindaki bu klip ceteler icinde cok tutulmus hatta cetelerin savasina bir "girgiriye" havasi vermistir..rivayet odur ki los angeles polisi ne zaman bir cete savasi olsa music box lara bunun kasetini cakip cetecilerin dans etmesini saglamistir..olmaz tabii boyle bir sey..rivayet dediime bakmayin simdi uydurdum..

    neyse efendim sarkinin basindaki bass rifflerini jacksonlardan bas gitar calan koyu tenli arkadas yapmistir..sevgiler burdan..albumde bu sarkidan sonra giren billie jean adli sarkida da ayni gitaristin riffleri duyabilir..sahsi olarak faniyim kendisinin..tanisam belki daha cok severim..

  • bir artiztin huzunlu sonunu izletti bize az once. a a adana diye diye gitti. twitter hesabindan kendinden once yarisan yarismaciya ozurlu kontenjanindan katilmis heralde yazmis. bahsettigi yarismaci 30.000 lira kazandi kendisi ilk soruda elendi. boyle tipler ilk soruda elenince acaip bir huzur kapliyor icimi.

  • polislerden dayak yemiş bu sözü söyleyen hanımefendi.

    şimdi ben bir noktaya takıldım. olay hiç hoş değil tabii dayak, şiddet falan ama...

    hanımefendi olaydan sonra cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmuş. cumhuriyet... savcılık... cumhuriyet...

    hani humeyni süperdi ablacım? hani atatürk'ü sevmiyordun? ne işin var senin cumhuriyetle; savcılık, mahkeme falan gibi hukuk devleti kurumlarıyla he? sevdiğin humeyni'nin ülkesinde aha da aynen böyle davranıyorlar insanlara, özellikle kadınlara. kimsenin de gıkı çıkmıyor, çıkamıyor. ne çabuk mızıktın da cumhuriyete mahkemeye falan sığındın bi onu de hele bakayım. bayılıyorsan humeyni'ye, sen de yediğin dayağı sineye çek otur bir köşede. ha polisten dayak yiyip de hakkını hukuk marifetiyle arama şansına sahipsen bu ülkede, kullanıyorsan bu hakkını, bunun atatürk sayesinde, cumhuriyet sayesinde olduğunu unutma.

    işine gelince sev, işine gelince sevme. olmaz öyle.