hesabın var mı? giriş yap

  • tam anlamıyla iki ucu boklu değnek.
    bir cezaevinde sınav görevlisi olarak bulunduğum bir vakitte bu sebepten ötürü yatan birisinin hikayesini dinledim.
    hikayesi şöyle:
    bu mahkumun evine gecenin bir yarısı, tüm aile fertleri uykudayken bir hırsız giriyor. hırsızı 18 yaşındaki kızının odasında karanlıkta gören mahkum silahına sarılıyor ve karanlıkta rastgele ateş ediyor. ancak hırsız kaçmayı başarıyor. polislere haber veriliyor falan. neyse tutanaklardan sonra sabah oluyor ve öğleye doğru polisler tekrar geliyor mahkumun evine...kaçtığını sandığımız hırsız meğer vurulmuş ve saklandığı ağaçlıkta ölü olarak bulunmuş.
    şimdi bu adam içeride...ölür müsün öldürür müsün?

    bu da böyle bir şeydir işte...

  • pattie boyd bir döneme iki sanatçı ile yaşadığı büyük aşk ve kendisine ithaf edilen iki muhteşem şarkı ile damgasını vurmuş güzel bir kadın..

    pattie, 70'li yıllarda ingiltere'de herkesin tanıdığı bir süpermodel aslında..fakat dönemin rock yıldızları ile tanışıklığı onu birdenbire beatles'ın hüzünlü üyesi george harrison'la büyük bir aşk yaşamasını ve onunla evlenmesini sağlamış.george, bugün bile keyifle dinlenen ünlü şarkısı ''something'i'' pattie için yazmış…

    bir başka rock star eric clapton yakın arkadaşı george harrison'un karısına engelleyemediği büyük aşkını onun yüzüne ''ben senin karına aşık oldum'' diyebilecek kadar tutkuya dönüşmüştür. george ile boşanan pattie uzun süre clapton'nun aşkına cevap vermemesine rağmen sonunda clapton'la da evlenmiş.clapton unutulmaz şarkısı ''wonderful tonight'ı'' pattie için yazmış…

    clapton ile pattie'nin nikahlarına george harrison'nun yeni eşi olivia ile gelmesi sanırım her iki sanatçının da bu muhteşem kadına duydukları aşkın ve tutkunun mühürüdür. pattie uzun yıllar anılarını yazmadı ve bu iki büyük aşkının ayrıntılarını kimseye anlatmadı.

    fakat geçtiğimiz günler pattie ''george harrison,eric clapton and me'' isimli kitabı ile rock dünyasının tutku ve romantik dolu aşklarını bir kitapla sundu bizlere.. pattie'nin unutulmaz iki şarkı ile taçlanan aşkları şimdi sayfa aralarında bizi bekliyor bütün mahremiyeti ile……..

  • "bence japonlar gözleri kısık olduğu için uzun yaşıyor olabilir. ekran parlaklığı gibi, şarj uzun gidiyo."

  • oradan buradan aparma içeriklerine, ölüm tarihinizi tahmin ediyoruz testlerine, kazağının altında külot giyip elinde kahve tutan tumblr kızı gifiyle doldurulmuş "gerçek aşkı bulunca anlayacağınız şeyler" galerine filan razıyım, istedikleri kadar para kaldırsınlar umrum değil, bu ülkede en çok acun, seda bacı filan kazanıyor sonuçta, yeter ki şehitler üzerinden hit almak için yırtınmasınlar. bugün yüksekova saldırısıyla ilgili bir anketine bir de galerisine rastladım, bu kadar da kepazeleşilemez:

    "dağlıca'dan gelen kötü haberler sonrası sosyal medyada pkk saldırısında 10'un üzerinde askerin şehit olduğu bilgisi geldi ve ardından olaylar gelişti"
    demek olaylar gelişti? kaderimin yazıldığı gün dizisini, maçta yapılan taşkınlığı anlatıyor sanki. olaylar gelişmişmiş lan, vay amk.

    sonra üstüne bir de anket çakmışlar, tek eksiğimiz tamamlanmış: "dağlıca saldırısı'ndan sonra herkesin bir fikri var. peki sen ne düşünüyorsun?". birinin genital gölgesini düşünüyorum, dile getirmek istemiyorum. sen de olaya bu kadar üzülme onedio, kendini bu kadar paralama, hasta masta olursun mazallah, don renginizi tahmin ediyoruz testlerine geri dön.