hesabın var mı? giriş yap

  • beyazıt'taki öğrenci eylemleri zamanında, polisten kaçıp çarşıya sığınan bir çok öğrenciyi polise teslim etmesiyle ve iktidar destekçiliği ile bilinen esnafın eylemi. ayrıca bu kitle gezi zamanı işlerimiz durdu diye gezi'ye karşı sultanahmet meydanında eylem yapmayı planlıyordu.

    şimdi keserin sapı onlara döndü, insan her ne kadar içlerinden beter olsunlar dese de, gönül direnen insanları görünce karşı olamıyor. bu insanlara sokaklarn en güzel ve anlamlı sloganının gerçek olduğunu gösteriyor:

    (bkz: susma sustukça sıra sana gelecek)

  • başlığı açan highwaytohell isimli yazar;

    1) trafik kanunları nezdinde geçerliliğini yitirmiş bir ehliyetle şoförlüğe aynen devam eden akademisyeni, sırf öğrencisi olduğu için savunmuş, adalet terazisinin kusurlu olduğunu cümle âleme ispatlamıştır. öyle hocanın da böyle talebesi olur zati.

    :-)

    2) diyelim ki hoca "haksız yere" ceza yiyor, niye çığlık atıyorsun kadın? gidersin mahkemeye itiraz edersin. yasal yoldan hakkını ararsın. üniversite sıralarında yıllarca dirsek çürütmüş birine yakışıyor mu hiç?

    3) acil bir toplantıya yetişme durumunda olması kişiye kırık ehliyetle yardırma hürriyeti tanımaz. n'apayım toplantıya yetişmek zorundaysan? seve seve uyacaksın kurallara. yoksa bağırırsın ha böyle...

    4) her şeyi geçtim, ne diye polis aracına vuruyorsun?

    5) kamu görevlilerine ulu orta bela okuyorsun kadın! kendine gel bi yaw!

    6) "sizin de başınıza gelebilir" diskuruyla okuru empatiye sevk etme var bakın savunu metninde. bu çok absürt ve de gülünç. 4.5 oktav bağırmasını hoş görelim yani heee?

    7) polisler baktı ki kadın serenad yapıyor, beleş sanat kaçmaz deyip ânı ölümsüzleştirmişler. çünkü bu hoca gibiler gider karakola der ki polis şöyle itti polis şöyle dedi falan, polis de tedbir maksatlı önlem almış n'apsın! tabii servis etmesi yanlış.

    highwaytohell, duygularına yenik düşmüş ve %100 kusurlu hocasını müdafaa etmiştir.

    otur sıfır!

  • su dolu bir şişem var soğusun diye buzluğa koyuyorum unutuyorum donuyor, içemiyorum. erisin diye dışarı çıkarıyorum unutuyorum ısınıyor, içemiyorum. bir haftadır şişeyi yanımda gezdiriyorum ama katiyen su içemiyorum.

  • mantigi sicak suyun soguk suya karismamasidir. boylece temiz soguk su muslugundan akan su icilebilir. tabii bardaginizi doldurmadan once bes saniye soguk su akitsaniz da temiz icme suyu elde edebilirsiniz fakat o zaman mantikli bir is yapmis olursunuz.

    kimi zaman da mutfakta "neyse ki burada normal bir musluk var" dersiniz, dersiniz de bulasik yikarken suda bir gariplik oldugunu da hissedersiniz. oyle ki elinizin yarisi yanmakta, diger yarisi donmaktadir. kafanizi egip musluga bakinca gorursunuz ki soguk su ile sicak su muslugun ucuna ayri borular araciligiyla gelmektedir ve tam olarak karismadigi icin akan suyun yarisi sicak yarisi soguktur. guler misin aglar misin...

  • eksi sozlugu game of thrones dunyasi olarak goruyorum. hatta kafamda kralliklari, grallari ve sloganlarini bile buldum.

    owencanland
    lider: owencan
    nufus: 31.000.000
    slogan: your mum is coming

    cicisland
    lider:ssg
    nufus: 26.000
    slogan: our eyes are so anlamli

    entelia
    lider: otisabi
    nufus: n/a
    slogan: fular is ours

    atayizland
    lider: immanuel tolstoyevski
    nufus: 15.000- 25.000(with gizli atayizts)
    motto: we do not belive

    kanzukland
    lider: kanzuk
    nufus: 12.000
    motto: i see dead entries

    gurinho
    lider:guru
    nufus: 15
    slogan: facebook is ours, zynga- zuckerberg- facebook, facebook is coming, ccc facebook ccc, did i say facebook?