hesabın var mı? giriş yap

  • iki ihtimal var:

    1- sabah duş alıp çıkmak
    2- akşamdan duş alıp sabah darmadağın olmuş saçları düzeltmek için saçları yıkayıp çıkmak.

  • türkçe öğrenen belçikalı bir arkadaşımın okuduğu kitapların yazarı. kendisi bu kitapların daha önce okumaya çalıştığı ama pek de başarılı olamadığı çocuk kitaplarından daha anlaşılır ve basit bir dille yazıldığı konusunda ısrarcı.

  • bir kayak gezisi sonrası kendilerine gönderilen,

    "golf takımlarının taşınmasından ekstra ücret almıyorsunuz ama kayak takımlarından alıyorsunuz,
    gereğinin yapılmasını rica ederiz"

    minvalindeki maile,

    "geri bildiriminiz için teşekkürler, artık golf takımlarından da ekstra ücret alınacaktır"

    şeklinde cevap veren firmadır.

  • uzun yıllardır ilk defa işini doğru düzgün yapan bir polis görmemize sebep olmuştur. elleriniz dert görmesin, umuyorum ki bu tip polislerimizin sayısı artar.
    normalde 3 polisin bıçaklı saldırgana arabayı kaptırması olayında olduğu gibi bıçak gören kolluk kuvvetlerimiz far görmüş tavşan gibi kalakalırlardı. sanırım bu olaydan az da olsa ders çıkartılmış.
    açıkça söylemeliyim ki ben hıncımı alamadım keşke yerde anırırken ağzını burnunu dümdüz etselerdi. yıllarca bu tiplere öylesine yüz verildi ki artık polise bile saldıracak cesarete eriştiler.
    toplum zararlısı parazitin etkisiz hale getirilmeden önceki halleri;
    https://www.youtube.com/watch?v=fe3tdysiwei
    iki kişiye daha saldırdığını görebilirsiniz.

    not: bugün polise bıçak çeken yarın sana bana ne yapmaz diyecektim ki herif suç makinesiymiş, sürüyle sabıkası varmış. bu tip insanların sağlıklı toplumlarda yeri yok, bunlar rehabilite olmaz. bunun gibi suçlular gençlikleri sönene kadar hapislerde çürütülmelidir, aldıkları nefes bile israf bunların.
    bu arada 14. saniyedeki el hareketinin yarattığı hisse paha biçilemez, ne oldu lan telekinezi ile mermiyi durdurmaya mı çalışıyorsun? adamı böyle anırtırlar işte.

  • kulak üstü bluetooth kulaklık kategorisinde jbl tarafından üretilen "kötünün iyisinin bir tık üstü" diyebileceğim kulaklık.

    emsali olan birçok kulaklıkta olduğu gibi bunda da, şarkıları ileri/geri almak için ses açma ve kapatma tuşları kullanılıyor. yani bir sonraki şarkıya geçmek için "ses +" tuşuna iki saniye basılı tutulması yeterli.

    maksimum pil süresi 16 saat.
    bir tık altı sayılan sony wh-ch500 modeli 20 saat misal ama jbl'de hızlı şarj özelliği var. 5 dakika şarjla 1 saat, 2 saat şarj ile 16 saate kadar müzik dinleyebiliyorsunuz.
    sony 4 saatte tam şarj oluyor.

    koca kafalar ve kulaklıklar için değil.
    ama merak etmeyin bu sınıfın hepsi için geçerli. sadece bazı modeller daha uzayan taç kısmına sahip. onun dışında pedlerin büyüklükleri birçok modelde aynı. kulak çevreleyen modeller daha iyi bu konuda.
    dengeli bir ses sunuyor. yine de ekolayzer uygulaması kullanılmasını şiddetle tavsiye ediyorum.
    son sese kadar açarsanız basslarda dağılma olması kaçınılmaz.

    aliexpress gibi sitelerden f/p canavarı kulaklık sipariş etmeyecekseniz, ülkemiz piyasasında şu an parasına göre alınabilecek en ideal kulaklık diyebilirim.