hesabın var mı? giriş yap

  • hamas o yaptığının sonunda fare gibi deliklerden çıkıp sürüne sürüne ateşkes için yalvarmaya gitti israil' e. isterseniz o aşamaları geçip direk sürünmeye başlayın.

    t: terörist eylem ifadesi.

  • kirasını düzenli olarak ödüyorsa ve tahliye taahhütnamesi almadıysanız nah çıkarırsınız.

    evi yeni aldıysanız ve kendi ihtiyacınıza binaen ya da oğlunuzun/kızınızın ihtiyacına binaen çıkarmak istiyorsanız altı ay ya da kira dönemi sonuna kadar süre vermek zorundasınız. süre sonunda ihtiyaç amacına yönelik kullanmazsanız suçlu durumuna düşersiniz.
    kiracı on yılı doldurmuş ise tbk 347. madde gereğince tahliyesini talep edip, çıkarabilirsiniz.

    gibi durumlar mevut olup, gördüğünüz üzere kiracı kirayı ödüyorsa çıkarmak oldukça zor.

  • vapurdasındır.siyah t-shirtün ve güneş gözlüklerinle kıçta tam yangın dolabının yanına oturmuşundur. kulağında walkman vardır ve muhtemelen sentenced çalmaktadır. en baba modunu takınırsın ve sert esen lodosu iplemezsin. sen misin iplemeyen! o lodosun kudretiyle yangın dolabının kapağı hızla açılır ve "zıbammmm" effectiyle birlikte suratında patlar.. sen suratına yapışan kapağı usulca yüzünden çekersin. kompozisyon korkunçtur: tek camı düşmüş ve çerçevesi yamulmuş gözlüklerin ve sol kulağından fırlayan kulaklıkla lodosa mı yoksa dolabın kapağına mı kızacağını düşünürsün..fonda vapurun beyninde yankılanan düdük sesi..vuuuuupppp... vuuuuuuuuupp!!
    iskeleye atlarken kafandan bir ses daha gelir.dönüp baktığında asırlık paşabahce vapurunun asırlık levhası çeyrek asırlık beynine çarpmıştır...

  • dolar rekor kırarken hazine ve maliye bakanı niye sessiz diye sitem ediyorlardı, bence sessiz kalmaya devam etsin..

    stajyer damat bile bu kadar saçmalamamıştı..

    bu açıklamalar bile akp iktidarının artık fiilen bittiğini gösteriyor zira ya deliye yatıyorlar ya da abi bizim çapımız zaten buydu ne bekliyordunuz diyorlar...

  • 3,5 yaşındaki kuzu televizyondan koparılmaya çalışılırken;

    '' yaşamat için çizdi film izlemeye ihtiyacım var. yüralarımı* geliştiriyor. ''

  • gezici'nin anket yasağı öncesi son araştırması

    akp yüzde 39,3,
    chp yüzde 28.5,
    mhp 17.2,
    hdp 12,
    diğerleri. 4...

    sonuç gerçekten buna yakın çıkarsa doğu bölgesine hiç gelmemiş 3 arkadaşı bölge turuna davet edip, tüm tarihi mekanlar, yöresel tatlar için misafir edeceğim.

  • zürafagiller üyesidir.

    zürafagiller diyince aklınıza çeşit çeşit hayvandan oluşan dev bir familya gelmesin, zira bu elit kulübün sadece iki üyesi var: biri bildiğimiz zürafa, biri de okapi denilen gizemli ve güzel canlı. kendisi, zürafanın bilinen tek akrabası. bilimsel adı da okapia johnstoni.

    uzaktan baktığınızda gerçekten atı andıran bir görüntüsü ve zebra bacakları olmasına rağmen dediğimiz gibi bir zürafagildir. orman zürafası veya kısa boyunlu zürafa denildiği de oluyor bu nedenlere göre.

    postu bitter çikolata renginde ve ışıkta bazen parlıyor, arka bacaklarının tümü ve ön bacaklarının bir kısmında zebralardakine benzer çizgiler var. bacakları zürafa kadar olmasa da uzundur. erkekleri boynuzlu, dişileri boynuzsuzdur. dilleri de ilginç bir şekilde mavi.

    dünyada sadece tek bir yerde yaşıyorlar: demokratik kongo cumhuriyeti. ülkenin kuzeyi ve doğusunu kaplayan ıturi yağmurormanı'nda varlıklarını sürdürmekteler. sayıları da bunun üzerine tahmin edebileceğiniz gibi, oldukça az. toplamda yalnızca 15-20.000 okapi yaşıyor. dolayısıyla soyları tükenme tehlikesiyle karşı karşıya.

    otçullar kendileri; gündüzleri aktif olan ve ot, meyve ve mantar yiyerek geçimlerini sağlayan bu yavrucakların hemen hemen hepsi birer ıssız adamdır. yalnız yaşıyorlar ve genelde sabit bölge ve patikalarda geziniyorlar. bayağı bayağı karizmatik ve gizemliler anlayacağınız. hem de kimseye zararları yok.

    umarım ilerleyen zamanlarda soyları tamamen tükenmez ve dünya böyle bir güzellikten mahrum kalmaz. adeta bir tek boynuzlu at* statüsündeler gözümde.

  • avm açık, avm içindeki restoranlar açık, ortada masa sandalye yok sadece. olası sonuç buydu zaten.

  • çocuğun daha rahat gezmesini iki koluyla daha rahat hareket etmesini sağlayan bir yandan da çocuk (bakın çocuk diyorum) olduğu için kontrolü kendinde tutan kadın hareketi. takılan tasma değildir bir kontrol mekanizmasıdır ama çocuk bebek aksesuarları konusunda kısıtlı bir bilgiye sahip olunca böyle ön yargılar çıkabiliyor.

    bu sayede çocuk at gibi koşturabiliyor ilerleyebiliyor devamlı bir el dayanak ihtiyacı hissetmiyor, iki elini de rahatça kullanabiliyor ama sınırları daha olgun muhtemelen bir ebeveyn tarafından kontrol ediliyor. bebek aksesuarları asansöre itelediğiniz bebek arabası ve markalı biberondan ibaret değildir çok farklı aksesuarlar ve çok farklı çocuk yetiştirme yöntemleri mevcuttur. ama türkiye'de değil tabi.