hesabın var mı? giriş yap

  • half life sampiyonu oldugu iddia edilen turk bir dayinin bu haritayi oynayisini eger gecmiste hl oynadiysaniz izlemekte fayda var:

    [[2021 link edit: ]] https://www.youtube.com/watch?v=m3zuvldmvlg

    bosa oynamisiz onca yil. adam insan kulagininin duyamayacagi seslerden kimin haritanin neresinde spawn oldugunu falan tahlil ediyor, kafaya sictim. ornegin twitch videosunda

    * 4:40'ta kendisinin "ucan pompali hareketi" adini verdigi bir vurus yapiyor dillere destan.
    * 11:25'te "uzaya cikip vurmak" hareketi var. (14:15'te daha iyisi)

    yilin en basarili twitch videosu. hic ölmeden 57 kill falan aliyor arkadaslariyla oynarken, boyle bi adam olsaniz arkadaslariniz internet cafe çıkışında pıçaklar valla sizi.

  • geçen gün tarlabaşı'nda gezerken yerde bir kredi kartlarını buldum. soyadı başarır olan birisine aitti. anında kartı alıp hsbc'nin 444 0 111 numaralı telefonunu aradım. çıkan ince sesli adama dedim ki "kanka bi kart buldum yerde iptal ediyosan et etmiyosan ben tekel bayiye girip bi kasa bira alıyorum". neyse bu adam hemen kart numarasını aldı benden, ismini cismini söyledim, kapattım, dedi.

    yalnız telefondaki müşteri temsilcisi çok mutlu oldu. kart sahibi adına defalarca bu duyarlılığımdan dolayı teşekkür etti. o kadar duygulandı ki eminim dudakları da titremiştir konuşurken çünkü sesi de çatallaştı 1-2 yerde.

    sonra da benden adımı ve telefon bilgimi istedi ve verdim. kartı kırıp atmamı söyledi, kırdım, 7 parçaya böldüm ve her bir parçasını taksim alt geçit inşaatının farklı bir köşesine attım.

    ben de sanıyorum ki bana maddi değeri yüksek, teşekkür babında hediyeler, parfümler filan gönderecekler. beklediğim gibi çıkmadı. sesi titreyen müşteri temsilcisinin de sesi dürüstlüğümden duygulandığı için değil kerizliğimden umutlandığı için heyecandan çatallaşmış.

    3 günde bir kredi vermek için arıyorlar.

    bu ara krediye ihtiyacı olan olursa mesaj ışığımı yaksın.

    bana düşük faizli kredi veriyorlarmış. çeker veririm size, siz ödersiniz bana aydan aya. ne olacak.

  • türkiye sınırlarında olmadığını unutup, farkında olmadan seccadenin üzerine basana saldırabileceğini sanan şovmenin dramı.

    siyasal islam her yerde işlemiyor sayın gurbetçi (!)

  • milyonlarca dolarlık oscar ödüllü hollywood yapımı joker'in filminin senaryosunu flash tv'de kült hale gelen gerçek kesiti'in uzun metrajlı filmi olan gerçek kesit manyak'tan düpedüz araklaması hadisesidir.
    önceki batman filmlerinde joker hakkında bildiklerimize ek olarak geçmişine dair yansıtılan olaylar ve detaylar kendisinden bir sene önce vizyona giren gerçek kesit manyak filminde de mevcut. gelin iki filmin olay örgüsünü karşılaştıralım.

    gerçek kesit fragmanını kısaca izlersek:
    - ana karakterimiz sarı bıyık toplumun alt sınıfına mensup. yalnız ve toplum tarafından dışlanmış.
    - annesiyle yaşıyor ve annesine karşı obsesif bir bağı var.
    - çocuklu ve yalnız komşusuna karşı saplantısı var ve kendi hayal dünyasında onunla ilişkisi yaşadığını düşünüyor.
    - ana karakter sarı bıyık filmde annesini öldürüyor
    - hikayenin sonunda sarı bıyık polisler tarafından yakalanıyor ve akıl hastanesinin yolunu tutuyor.

    bir sene sonra vizyona giren joker filmine bakıyoruz:
    - ana karakter arthur fleck a.k.a joker toplumun alt sınıfına mensup. yalnız ve toplum tarafından dışlanmış.
    - joker annesiyle yaşıyor ve annesine karşı obsesif bir bağı var
    - joker annesini öldürüyor (video)
    - joker çocuklu ve yalnız komşusuyla kendi hayal aleminde sevgili olduğunu zannediyor (video)
    - joker polisler tarafından cinayet nedeniyle tutuklanıyor ve batman serisinin ileriki kısmında arkham akıl hastanesini boyluyor.

    şimdi bu çalıntı değildir de nedir? onur ünlü ve cahit kaşıkçılar'ı haklarını aramaya ve hollywood yapımcılarını dava etmeye çağırıyorum.
    bu olay kanımca kesinlikle flash tv vs. hollywood davasını hakediyor

  • bizim bi başkomiser abi vardı, kızını kaybetmişti o zamanlar. masa altında vodka ile vişne suyu karıştırıp gençlerbirliği kupasıyla içerdi. ne yapıyor acaba şimdi özledim kendisini.

  • çirkini öpmemişler kendini namuslu sanmış diye bir söz var bizde. orada dayak yiyen bir kadın olsa böyle tepki gösterir miydi acaba sayın namus timsali a. kodumun ahlak bekçisi motorcu...