hesabın var mı? giriş yap

  • türkiye' de gece kulübüne gitmek gibi bir hatayı 9-10 sene önce yapmıştım. tabi en iyilerinden biriydi, çok kötü bir olay olmadı ama içerideki tipler, dışarıda herhangi bir yeraltı örgüte bağlılık yemini etmiş güvenlikler, bahşiş vermiyorsan; hizmet yok garsonlar, arabanı gavurun malı gibi kullanan sabıkalı valeler, kol gibi hesaplar...

    eğlence bunun neresinde? bunlar eğlence mekanı diye geçiyor ama gittiğinde stres oluyorsun. klişe olacak ama avrupa'da cidden eğleniyorsun; eğlence mekanında.

    edit: içimin yağları eridi; 10 kişiye tek dalarım vari at hırsızı tipleri güzel benzetmişler. çok rahat, çok profesyonel.

  • gönüllüler adası 7 adet turabi'den oluşuyor:

    turabi: turabi
    sahra: turabi'nin dişisi
    bozok: turabi'nin amerika görmüşü
    hilmicem: baby face turabi
    taner: sessiz turabi
    seda: acı vatan turabi
    begüm: atanamayan sahra

  • 33 adet asist ne demek lan? biri bana bunu izah etsin. hayattan bezmiş ve her an futbolu bırakacakmış gibi olan koşusu ile olur olmadık anlarda öyle öldürücü paslar atıyor ki real madrid maçlarını izlerken bu adama sanatçı demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

  • bu başlıkta da çok defa yazılmış, ses sorunu var, türk yapımlarda şu ses işini beceremiyorlar vs diye dert yanan. çözümü aşağıda kaynak (bkz: #134574519)

    netflix platformu dizi ve film başlıklarının altında sıkça "sene olmuş bilmem kaç, şu ses işini çözemediler", "telefonun mikrofonu ile mi çektiniz anlamak için kaç defa ileri geri alacağız" vb şikayet eden arkadaşlar;

    sorun çekim sırasında kullanılan mikrofon değil. netflix akıllı tv gibi cihazlarda oynatılan videoyu otomatik olarak 5.1 seslendirme formatında oynatır. (örnek) bir çok akıllı tv ise bu formatı doğru şekilde çalıştıramaz ve müziklerin yüksek, konuşma seslerinin boğuk olmasına, arka planda kalmasına sebep olur.

    videoyu başlattığınızda ayarlardan seslendirme seçeneğini 5.1'den normal moda alırsanız düzelecektir.

  • star gazetesi haber başlığı.

    “kızılcahamam- ak parti kadın kolları başkanlığının, merkez yürütme kurulu ve merkez karar yönetim kurulu üyeleri ile 81 il kadın kolları başkanlarından oluşan kurmay heyetle kızılcahamam'da gerçekleştirdiği üç günlük çalışma kampından "2023'ü tarihi farkla kazanma" kararı çıktı.”

    alırsınız tabii.

    1- barı açıyorum
    2- ayla'yla aramı düzeltiyorum
    3- 2023'ü tarihi farkla alıyorum

  • tanrı bir dini bulup benimsemezi isteseydi, bunu bulabilecek ilk insanlar muhtemelen onlardı. hastane koridorlarına sıçan insanlar değil. bu yüzden bence ibret alınacak vaka budur, 1 milyonluk mercedesi iade etmek değil.