hesabın var mı? giriş yap

  • tarım dışında bir şeyi olmayan sovyetler'de doğmuş, uzaya adam gönderen, atom bombası yapan, abd'ye kafa tutan, ağır sanayinin her türlüsünün olduğu olduğu sovyetler'de yaşamış, bürokratik ahlaksızlığın toplumsal çözülmelere yol açtığı sovyetler'de ölmüştür.

  • "öpüşeceğimiz insanı da biz mi getiriyoruz yoksa içeride veriyorlar mı?"diye sorduran olay.

  • yemek siparişi verilen bir platformda "sümük gibi" yazıp bu yorumun kabul göreceğini bekleyen, hırsını kaba ve saldırgan bir üslup ile çalışandan çıkaran bir adet tüketici barındırır.

    haklı olmayı bile beceremiyorsunuz.

  • deli bir star wars hayranı olarak (ki neredeyse bütün herşeyim star wars ögeleri içerir) eski filmlerin tadını asla alamayacağımı düşündüren bir fragmana sahiptir. luke skywalker gibi güçlü bir jedi kimden neyden niye korkar? kylo ren ve rey arasında saçma bir aşk doğurmazlar umarım. prenses masallarına dönmeyeceğini umuyorum sonuçta disney yani belli olmaz. son jedi bambaşka birisi olacak gibi geliyor. umarım luke skywalker’ı öldürmek gibi bir hataya düşmezler. bir de leia’yı görünce bir tuhaf oldum olmamış gibi geldi. tabi benimki yılların alışkanlığından da kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum. yine de gidip izleyeceğim bir filmdir.
    p.s. kalbimizdesin carrie fisher (bir sürü kalp)

  • lost'u altyazısız izleyen türk gençliğinin kendini kanıtlamak için uzun zamandır beklediği fırsattır.

  • 100 yıl önce bile bugünün ramazan bayramı olacağı ve doğal olarak tüm işletmelerin kapalı olacağı belliyken çok acil işini önceden planlamayıp bayram gününe denk getiren dangalağın ortaya attığı rezalet.

    dünyanın tüm ülkelerinde bu tip günlerde kimse çalışmaz. avrupa ülkelerinde de christmas süresince çalışan kimseyi bulamazsınız.

  • "bu şehir niye benim şehrimdir bilir misin? vatan millet sakarya için değil! aşklarımı burada yaşamışımdır, filan köşede işemişimdir, şurada dayak yemişimdir, orada bir herifi dövmüşümdür. istanbul'da geçmişim vardır, duvarlara benim kokum sinmiştir. işte bunun adına 'vatan' denir, anladın mı?"

  • ilanda 17 defa 'bavyera', 18 defa 'panter' sözcükleri kullanılmış.

    "neden eşit değil?" sorusuna cevap aramak üzere yaptığım araştırmalarda 1 defa 'bavyera' yerine 'bayyera' yazıldığını tespit etmiş bulunmaktayım.

    tansel bey bu inceliğimi sözlükten görür ve değerlendirmeye alırsa belki bir tur bindirir.

  • ata abi hoşgeldin, bursa bülbülü filmini çok beğendim. yeşilçam komedisi tadında, izlemesi çok keyifli film olmuş.

    oyunculuk ve sinema okulu açmak ya da var olan bir okulda hoca olmak gibi bir düşüncen var mı ? sana çok yakışacağını düşünüyorum.