hesabın var mı? giriş yap

  • menekşe:ihsan bey,kuzenim için 3000 dolar lazım, siz verir misiniz?
    ihsan:ona o parayı ancak bir hıyar verir...
    menekşe:yani veriyosunuz!...

  • ahmet çakar: özhan canaydın gibi başkanın değil elini, şimdi söyleyemeyeceğim yerini bile öperim.

    rok: her yerinden öpüyorum rüştü'ye döndü bu ya

    sıvacı ertem: yeaa ne alakası var onunla bunun.

  • kolay kolay yapılamayacak harekettir türkiye'de.

    ama üzülmeyin sokakta yapabileceğiniz çok şey var:
    karınızı, çocuğunuzu, yoldan geçen birini ya da uygun bulmadığınız bir eylemciyi dövebilirsiniz.
    sevmediğiniz birine ana avrat sövebilirsiniz.
    biriyle kavga edebilir, onun ağzını-burnunu-gururunu kırabilirsiniz.
    nefes alan herhangi bir dişiyi taciz edebilirsiniz (mühim olan karşıdakinin gönüllü olmaması).
    güpegündüz birini de kurşunlayabilirsiniz mesela.
    istiklal'in orta yerinde birini bıçaklayabilirsiniz.
    meydanlarda binlerce kişiye gözünüzü kırpmadan yalan söyleyebilirsiniz.

    öpüşemezsiniz kardeşim ısrar etmeyin. ahlaksız dolmuş burası.

  • sonrasında günün kalan kısmının zehir olmasına sebebiyet verir.

    ulan zaten akşama kadar beynin patlamış, saatler süren telefon konuşmaları, bütçe raporları, sipariş ve sevkiyat planları yüzünden anandan emdiğin süt burnundan gelmiştir. iki saat bir pub da oturup ayak üstü 2 tek yuvarlayacaksın, bunu sana çok görür. o iki saatlik keyif eve geldiğinde burnundan gelir. öncesinde tabi her 15 dakikada bir taciz telefonlarıyla zaten seni çileden çıkarmıştır. eve gittiğinizde, kafasına sardığı beyaz tülbent parçasıyla karşılar sizi. çünkü tüm hayatı boyunca ağrımamış her yeri ağrımış. midesi bulanmıştır. siz gelmeden hemen önce ateşi 41 e çıkmış, tansiyonu 3'e düşmüştür. sen arkadaşlarınla keyif(!) çatarken, o yatak döşek yatıp, acılar içinde kıvranmıştır. "ne oldu?" diye sorduğunda ise, "yok bi şey" derse, sıçtığının resmidir. hatta işi abartıp geceyi hastane geçirme ihtimaliniz bile olur.*neden çünkü arkadaşlarınla çıkıp iki saat kafa dağıtmışsındır ve allah senin belanı versindir.

  • "allah kimseye bilmediği memlekette minibüs şoförüne ineceği yeri söyledikten sonra "ulan şoför unutmasa bari beni" gerginliği yaşatmasın"

    haklı şimdi ama.

  • konser öncesinde keşkek, ağzıaçık ve sucuk yiyen grup üyeleri yediklerini eritebilmek için üç saatlik nefis bir performans sergilemişlerdir. freddie mercury mustapha yı seslendirdikleri bis öncesinde kaymak yediklerini ve sırf kaymak yemek için yeniden afyon u ziyaret edeceğini açıklarken grup üyeleri konser sonrasında gazlıgöl kaplıcalarında kese attırarak yorgunluklarından kurtulmuşlardır. konser sonrasında görüşlerini almak istediğimiz bir afyonlu hemşerimiz "benim bi kara eşeğim vardı o da rahmetli olmadan önce böyle anırırdı" açıklamasıyla diğer seyircilerin tepkisini toplamış ve ambar yoluna kadar kovalanmıştır. konser öncesinde grup üyelerine teşekkür plaketi sunan belediye başkanı "gün ola harman ola allah imkan vere olur ya bi gün düzenlenirse afyon caz festivaline queen gele" açıklamasıyla yoğun alkış almıştır.
    grubun üyelerine çengel atıp yurtdışı hayallerini gerçekleştirmek isteyen afyonlu kızlar no one but you yazılı pankartlarını açmış velakin freddie nin tercihlerini öğrendikten sonra avuçlarını yalamışlar ve brian may in yüzünü kızartmışlardır. kara bahtlarına lanet okuyan kızlar afyon kalesine çıkıp kısmet dilemeye devam edeceklerini beyan etmişlerdir.

    zorba - ekşisözlük haber ajansı - afyon