hesabın var mı? giriş yap

  • bu sene bayağı sükse yapacağını düşündüğüm takım.

    lebron seneye 35 yaşında olacak ama nba'in en atletik 5 oyuncusu kimdir diye sorulsa lebron'u listeye eklemeyecek basketbol yorumcusu olduğunu sanmıyorum, tabii tim duncan, dirk nowitzki gibi çok hızlı bir gerileme yaşayabilir fakat nba'in en iyi oyuncusu ve halen fiziksel olarak çok iyi, yaşına takılmamak gerekir. lebron'u lakers'a katmak çok büyük başarıydı.

    lebron'un lakers'a gelince bence gelecek sene için en ciddi mvp adayı da oldu, son iki sene mvp ödülü bireysel olarak ön plana çıkan oyunculara veriliyor, lebron mevcut lakers kadrosunda çok ciddi rol üstlenecek. lebron'un kişisel popülaritesi ile lakers'ın popülaritesi birleşince bu sene mvp olmazsa bile lebron'un ismi hep mvp ile anılacak.

    lakers, lebron'un yanına bir iki yıldız ekleyip iddialı bir takım oluşturabilirdi ama bu sene söylentisi yayılan hiçbir senaryo lakers'ın gsw ile baş edebilecek kadar iddialı yapamayacaktı üstelik senaryoların ciddi bedelleri vardı. ingram, kuzma gibi gençleri kaybedip lebron'dan verim alınamazsa her şey sıfırdan başlayacaktı.(6 senelik yeniden yapılanmanın üstüne)

    mevcut durumda ise takımın hem genç yetenekleri korundu hem de yapılan hamlelerle çok bedel ödemeden takıma birkaç yıldız ekleyebilecek alan açıldı, bu durum lakers'ı yakın zamanda celtics gibi hem bugünün hem de geleceğin iddialı takıma konumuna getirecektir.

    gelecek seneden itibaren gsw hem daha yaşlı hem de çok ciddi maddi problemleri olan bir takım olunca -dört yıldızı beraber tutmak zorlaşacak, en az biri ayrılmak zorunda kalabilir- lebron'un yanına bir iki iyi oyuncu daha katılırsa lakers iddialı bir takım haline gelecektir.

    rondo, mcgee, stephenson,beasley hepsi sorunlu oyuncular ama ortak özellikleri belli dönemlerde star performansı gösterebilmiş oyuncular. bunların biri istikrarlı olarak iyi olursa takım bu deneme senesinde çok iyi bir parça elde etmiş olabilirler en kötü durumda bile hepsinin kendine ait bir kitlesi var.

  • saat 23.30 civarı,dolmus duragına gidilir.yabancı bi şehirde olmanın verdigi endişe,korku vardır.uzaktan dolmusta başka hatun kişilerin oldugu görülür sevinilir.dolmusun yanına gelindiginde sevinc gursakta kalır.geri dönülmek icin hamle yapılır;
    -ay nereye gidiyosun anam binsene
    -yok ben ee seyy
    -aaa bin hadi de dolsun,kalkalım
    -ee ben yok sey
    -hadi ama kocalarım bekliyor
    -ee ben sey tamam o zaman
    (söförün yanına oturulur)
    -ahaha sen bizden mi korkuyosun
    -ee ben sey hayır
    -bizden zarar gelmez anam sana,sen yanındakinden kork.
    (haklısın valla)

  • motosiklet sürücü tamamen geri zekalı. en sağ şeritten tam gaz gidip de niye önüme kırdın diye mal mal hareketler sergiliyor.
    ben de aktif motosiklet kullanıcısiyim ve çok şükür çevremde böyle mal apaçiler yok.

    arkadsslarina güvenip de arabanın önünu kesip kavga etmek falan. katıksız mal.

  • akşam eve gelince beyler makarna mı yiyelim patates mi sorusuna 45 dakika süren bir yanıt aldıktan sonra hiçbir şey anlamayıp 2 buçuk saat düşündükten sonra aç uyumaktır.

  • başlık: cuma namazında hoca yine tek forvet

    entry: kadrolar açıklanmış. kendi camimizde bile böyle defansif bi anlayışla nereye kadar gideriz bilmiyorum. hoca ileride yalnız kalıyor. orta saha ve defansta gereksiz bir kalabalık var.

    sadece başlığa bakarak bile dakikalarca güldüm.