hesabın var mı? giriş yap

  • kaç bölümdür "bu çetin özder kime benziyor kime kime kime" diye zihnimi kurcalayan sorunun cevabını sonunda buldum: hindistan cevizine benziyor.

  • “şerefimiz kadar altını piyasada bulamadık. o yüzden sizin şerefiniz kadar altın aldık” deyip 2 tane çeyrek fırlatın önlerine.

  • nice ork, orta dünya'nın bereketli topraklarına sahip olma hayaliyle bu fabrikalarda emek sömürüsüne maruz kalmışlardır. emek sömürüsü ile kalmayıp bu dava uğruna can vermişlerdir. lakin saf duygularının esiri ork'lar, ateşli göz ve irlanda'lı saruman'ın maşası, rakı masasalarının mezesi olmuşlardır.

  • third person shooter ile yeni tanışmış bir jenerasyonun, tomb raider ilk çıktığı zaman lara croft'un apış arasını görebilmek için sağlı sollu manevralarla monitör başında saatlerini harcadığını bilirim. oyun değil insanlıktan çıkmışlardı...

  • sınava öylesine giren birini geçmek için gerekli eforu sarf etmemiş birisinin hak ettiği sonuç.

    edit: sınava öylesine giren *herkesi* geçmek için gerekli eforu sarf etmemiş birisinin hak ettiği sonuç. bundan şikayet eden kişiler okuduklarını anlayabilseler türkçede birkaç net daha yapıp birkaç bin kişiyi geçebilirler aslında. hem sağa sola hakaret edip sinirlerini yıpratmamış olurlar.

    aylar sonra edit: başlık başa kalmış.

  • halkı sınıflandırıp ayrıştırmadıkları için sağ görüşlü olmadıkları kesin. sol görüşlü olmalarını bekleyen de yok onlardan. atatürk'ün ilke ve inkılaplarını kılavuzları olarak gördükleri sürece bizim açımızdan sıkıntı yok.

    düzeltme: imla.

  • basin çevrelerinde taninmis bir hanim,neyzen'le karsilasinca,
    --askolsun,benim için asifte filan gibi sözler söylemissiniz ?
    neyzen elini sinek kovalar gibi sallamis;
    --hanim,sen beni tanimiyorsun.ben herkesin bildigi seyleri söylemem.