hesabın var mı? giriş yap

  • bir dakikalık klipteki giyim* tarzına sahip hiç kimseyi bünyesinde barındırmamaya yemin etmiş insanların çoğunlukta olduğu şehrin tanıtım filmi.

  • mangal gibi yurekleri vardir ve her cesur insan gibi majestelerinin agiz dolusu hakaretine maruz kalmislardir.

    “şimdi geliyorum çok enteresan şurada bir grup, affedersiniz edebim müsaade etmiyor tabi de, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar. ya sizde zerre kadar nezaket varsa, haysiyet varsa, yani zerre kadar kabiliyetiniz varsa siyasette yer parlamentodur. orada konuşursunuz. meydanlarda konuşursunuz. kalkıp da bu tür tehditlerle bu tür affedersiniz ahlaki olmayan yöntemlerle bir yere varamazsınız."

    http://haber.sol.org.tr/…sizde-haysiyet-olsa-118308

  • garsona teşekkür ederim, kasiyere teşekkür edip iyi çalışmalar dilerim, sokakları süpürürken görürsem görevliye kolay gelsin derim. evim 4. katta, asansör çalışmıyor, her geldiklerinde kuryeye, kargoya, sucuya kusura bakmayın, yorduk sizi, teşekkürler derim. ve genelde %40 gülümsemeli geri dönüş alırım.

    sorun değil, insanlar mutsuz ve yorgun, anlıyorum. siz de anlayın, nezaketten vazgeçmeyin.

  • adam 3 temmuzdan beri şike yapmıyoruz dememiş, 3 temmuzdan beri şike yapmadığımızı anlatmaya çalışıyoruz demiş.
    olmayan itiraftır.
    içiniz rahat etsin diye: gs

  • kullananların pek çoğunun henüz bilmediği bir özellikten bahsedeceğim.

    listenize girip "zenginleştir" butonuna tıkladığınızda önünüze gelen parçalar; dinleme geçmişinizden, listelerinizden ve listelerinizdeki tarzlardan etkilenerek önerilen parçalardan oluşuyor.

    fakat hiç mi utanarak, kimse yokken falan dinlediğiniz liste yok? nasıl diyor siz z kuşağı, guilty pleasure miydi? hani gerçekten keko rapten nefret ediyorsunuzdur ama 3-5 dinlediğiniz parça vardır ve ona liste yapmışsınızdır.

    heh işte. o liste, spotify'da sizin müzik zevkinizi etkilemesin ve spotify size bu tarz parçalar önermesin diye listenin üstündeki 3 noktaya tıklıyoruz ve "müzik zevki profilinden hariç tut" diyoruz.
    ve spotify, "bu keko rap dinliyor, ben buna böyle şarkılar önereyim" demeyi bırakıyor.

    görsel

  • son dönemlerde izlediğim en güzel şaka.
    anneleri giydirmiş gibi sırayla gelmeleri,
    hiç kasıntılık yapmadan şakaya gülmeleri tebessüm ettirdi.

  • - şantiyeyi keçi sürüsünün basması

    - işçilerden birinin elinde bıçakla keçilerden birini yakalayıp " keseyim mi şefim? şurda bi ateş yakar çeviririz. " diye bir öneride bulunması ve bu konuda oldukça ciddi olması ( çok açtı galiba )

    - keçilerin çobanının atıyla bi hışım çıkıp gelmesi

    - çobanın zenci olması, işçinin korkup keçiyi salması

    gibi bir dizi egzantrik olaylardır...