hesabın var mı? giriş yap

  • bir balya parayı havaya atsa kurtulacaktı halbuki dedirten olaydır.

    başıma bir şey gelmeyecekse yakalanmasına üzüldüm. skmişim bankasını!

    -----

    edi: imla

  • artık kimse rte iyi de çevresi kötü demesin.

    adam yüzde yüz şuurlu ve sorumlu. tarihe not düşülsün.

    yarın öbür gün "aa haberim yoktu," diyemez. kimse olmasa bile temel bey 2,5 saat dil dökmüş "vaziyet bu gel vazgeç bu yoldan," diye.

  • bazen bir arkadaş, bazen misafirliğe gelen birinin çocuğu. bunu soranlar hiç değişmez. önce hunharca bilgisayar açılır, ama bir engel var. bilgisayara adam şifre koymuş. derhal o soru gelir ''ya bunun şifresi ne'' ?

    ulan dallama şifresini söyleyecek olsam şifre koymam zaten. belli ki bilgisayarımın kurcalanmasını istemiyorum. baktın şifre var açamıyorsun, geri kapat. bu ne yüzsüzlük ?

  • bence 1. sıradan zion willimson seçilir. şutu olan ve içerden dışardan oynayan acayip güçlü bir eleman. olağan dışı bir sakatlık yaşamaz ise ilk çaylak yılında 20 sayı ortalamasını rahat tutturur. ilk sene nba'de zach randolph etkisi yaratır. sonraki seneler için ise dış şutunu ne kadar iyi yapacağına göre karar verebiliriz.

    2. sıra rj. barrett : ayakları çok hızlı ve atletik. oyun zekası da çok iyi. size olarak çok ince duruyor ama şutu iyi. nba'de biraz güçlenir ise lige çok iyi bir skorer katılmış olur.

    3. sıra manute bol's : çok ince ama çok uzun bir oyuncu. dış şut tehlikesi de mevcut. yalnız çok zayıf ve ince olması sanki ağır bir sakatlık yaşama ihtimalini artırıyor. şu anda 3. sırada ama bence daha alt sıralarda seçilebilir. üst sıralar için çok lüks duruyor.

    4. sıra rui hachimura : japon asıllı siyahi oyuncu. direk bunu görünce naomi osaka aklıma geliyor. atletik ve hızlı bir oyuncu. bana göre şu anki hali ile 9-10 gibi sıralarda seçilir. izlediğim kadarı ile 4. sıra için ultra lüks. ancak içinden bir giannis antentekoumpo çıkmayacağının bir garantisi yok.

    5. sıra cameron reddish : bana göre draftın yıldızlarından biri olacak. yaşına göre hem oyunu olgun hem de gerçekten iyi bir skorer. ilk 3'den seçilir ise şaşırmayacağım.

    6. sıra nassir little : sıralama olarak bence daha aşağıdan seçilir. ancak kötü bir oyuncu olmayacak. sadece takımı tek başına sırtlamaz ama iyi bir takımda eksik olan her yeri tamamlar. sırtı dönük oyunu var ve mücadeleyi seviyor.

  • sokak aralarında usb bellek takasına sebep olacak beyandır. siz kiminle dans ettiğinizi sanıyorsunuz bebeğim :)

  • (bkz: jose saramago)
    (bkz: ölümlü nesneler)

    birkaç hikayeden oluşan bu kitapta her bir hikayenin gerçek bir zeka ürünü olduğunu düşünüyorum. belki ironiler algı dünyanızı değiştirebilir ve hikayeler, sonunda ağzınızı açık bırakana kadar bambaşka dünyalarda sizi gezdirebilir. bir ay boyunca muhteşem rüyalar görmüştüm bu kitap sayesinde. etkisi bende hala devam etmektedir.