hesabın var mı? giriş yap

  • kadınların bu hastalığa yakalanma oranı erkeklere göre 3-4 kat daha fazlaymış. ayrılık, boşanma, sevilen insanı kaybetme gibi travmatik olaylar nedeniyle kalbinin çevresindeki yoğun ağrılar, kalp kaslarının zayıflamasına neden oluyormuş.

    kalp kırıklığının bir deyimden ötesi olduğunu bilmek beni üzdü.

  • başlık: gerdek gecesi karim'dan kan gelmeyince

    1. köy ahalisi laf etmesin diye balkona japon bayrağı astım. simdi kahvede oturuyoruz herkes cay ısmarlayıp enseme şaplak atıyor.

  • çocukların karnı acıkmış, oyun oynamak istemişler. ne vardı biraz müsade etselerdi de kadını yeseydiler.

  • geziye katılan onurlu insanları unutmamak için bir liste gerekliydi. yayın hayatı boyunca en faydalı işe imza atmıştır.

    teşekkürler akit.

  • çocuğu 98 kiloya çıkarken seyreden ailenin bu sözden rahatsız olması açıkça şuursuzluk. doktoru savunmuyorum da aile dönüp bir aynaya bakmalı.

  • efsane vidyoda gecen laf. eleman bitmis. ruhu cekilmis, adeta zirveye oturunca dibi görmüs.
    acilen disari cikip biraz gunes almasini tavsiye ediyoruz.
    cagrisim yaptigi ıcin ıstanbul hukuk fakultesinin duvarinda 99 yilinda gordugum yaziyi paylasir kacarim:

    -hayat boyu esek olacagima 4 sene inek olurum daha iyi.
    altina okla yazilan cevap:
    - sen hayvan olmayi kafaya koymussun dostum, hadi hayirli isler.

  • amortisör fiyatlarının yıllara göre dağılımı.

    diğer belediyeleri bilmem ama çankaya belediyesi bizlere mayın tarlası gibi yolları layık görmüştür. hele bir de yağmur yağdığında görün ortamı.

    düzenleme:
    "sokakları yapmayan ankara büyükşehir belediyesi. çankaya belediyesinin sorumluluğu yok" şeklinde mesajlar geliyor. arkadaşlar, yanlışım varsa düzeltin ama 12 metre ve daha geniş tüm caddeler büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda iken, geri kalan tüm sokaklar ilçe belediyelerindedir. bu bahsettiğim ilçe belediyesi sorumluluğundaki sokakların ne durumda olduğunu görmek isteyen ankara'lılar birlik mahallesi, güzeltepe mahallesi, yıldızevler mahallesi sokaklarında dolaşarak ne demek istediğimi anlayabilir.

    ankara büyükşehir belediyesinin ne kadar berbat bir hizmet anlayışına sahip olduğunu çankaya'da oturanlar biliyordur zaten. lakin chp'nin ağırlıklı olduğu bir bölgeye kötü hizmet vermek tam da onlardan beklediğim bir hareket. ama en azından çankaya belediyesinin kendi bölgesine iyi hizmet vereceğini umardım.