hesabın var mı? giriş yap

  • kulanıcı deneyimi olarak doğru hareket eden atm'dir. parayı alıp gidip dalgınlıkla kartı unutma ihtimali yüksektir, ancak kartı önce alırsan parayı almadan oradan ayrılmazsın, çünkü para çekmek için geldin oraya.

  • tabakhaneye bok yetiştirir gibi tüm avrupa'da ligleri en erken bitirdin ve 30 tane adamı kampa çağırdın. oynayamayacak şekilde sakat olan bir sporcuyu değil ilk haftada bak daha ilk idmanın başındaki ısınma koşusunda anlarsın. ya şenol güneş bariz bir şekilde yalan söylüyor ya da taylan mucizevi yeteneklere sahip ve bir ay boyunca tüm idmanlarda sakatlığını gizleyebildi, seçimi size bırakıyorum. sakat olan adamı da ölçüp biçip lan bu adam sakat arkadaş oynayamayaz diye ayırt edemiyorsan üzgünüm ama sen daha ne iş yaptığını bilmiyorsun.

  • italya'dan parayla iki prototip alıp otomobil pazarına hakim olmak gibi dahiyane bir hamleyi hiçbir devletin düşünmemiş olması ne tuhaf değil mi? yine balına dünya hakimi oluyoruz desenize.

  • tabii ki balığın yanında ağzının tadını bilen herkes. evet azizlerim balık denilince soframdan eksik etmediğim başlıca salataların başında gelmektedir. şimdi size vereceğim çok kolay bir tarifle rokaya aşık olacaksınız. öncelikle malzemelerle başlayalım:

    1 adet nar
    1 demet roka
    6-7 adet ceviz
    3 diş sarımsak
    nar ekşisi, limon, zeytinyağı, tuz.

    yapılışı:

    sirkeli su ile yıkadığınız rokaları irice doğrayıp, üstüne ayıkladığımız nar ve cevizleri ekleyelim. sarımsakları da incecik kıyıp salataya ilave ettikten ekşisini, yağ ve tuzunu atıp servise hazır hale getirelim. işte bu kadar kolay.

    afiyet olsun