hesabın var mı? giriş yap

  • azim çalışkanlık ve üşengeçliği aynı potada eritip paşa paşa evimde otururum. komik ve de sadığımdır fakat evden çıkmam. bıçak gibi keskinimdir ilişkilerde keser atarım ama evden çıkmam. bu konuyla ilgili bazı entryleri kabararak okurum ama tüm bunlar beni evden çıkaramaz. kısacası, boğa erkeğinden iyi sevgili değil, iyi koca olur bana kalırsa...

  • aslında renksiz olan gözlerdir.
    mavi göz denen olgu, iriste pigment yokluğu nedeniyle gözün mavi renkte görünmesinden ibarettir.

    renksiz olan pekçok madde belirli bir yoğunluktan sonra mavi ya da yeşil tonlarında görülmeye başlanır. örneğin: gökyüzü, su, cam vb.

    işte pigment yoksunu olan bu gözler de bir cama yandan baktığınızda göreceğiniz renk seçeneklerine benzer şekilde mavi veya yeşil olarak görülürler.
    bu nedenle çoğu kişinin gözleri ilk doğduğunda mavimsi bir tondadır. yeni doğan bebekte pigment üretimi yeterli olmadığından bebeklerin gözü mavi görünür.*, zamanla pigment üretilir ve mavi gözler yerini kahve, ela gözlere bırakır.

    bu durum genelde ileri yaşlar için geyik konusu olur:
    - biliyor musun ben doğduğumda gözlerim masmavi imiş... *

    gerçek renkli göz diğerleridir.

  • "oluk oluk kan akıtacağım" diyen el üstünde tutulurken 'çocuklar ölmesin' diyen bir öğretmeni çocuğuyla birlikte hapse atıyorlar. tarih hepinizi yargılayacak.

  • emin kanbur; gölgenin bir saatten beri kendisiyle beraber yürüdüğünü söylüyor.

    bakıyorum, video'yu çeken adam da güneşte, mistik gölge de.
    arada güneş almayan bir bölüm var sadece. sis, güneş, ışığın açıları, tayf falan.

    lan kendi gölgesi olmasın o?

  • arkadaş sınavı filan boşverdim, ulan adam sınavdan çıkarken verilen silgi-kalemtraş ve kalemleri çöpe atıyor, ve sınav gözetmeni olan hocada bunu çöpten topluyor. hoca ya söyledim, " ihiyacı olan vardır benimkileride alın" diye, adam "kalemi olmayan öğrencilerim oluyor onlara dağıtıyorum yıl içinde" dedi.

    bi tarafta şerefsiz-ler- sırf bedava olduğu için çöpe atar verilenleri, bir taraftada başkasının çocuğu kalemsiz silgisiz olduğu için bir öğretmen bunları çöpten toplar. işte memleketin hali....

  • sadece türkiye'de yaşanabilecek olay değildir. ihmaldir doğru. türkiye'de yaşanabilecek olay pilotun haritasız da giderim lan demesidir, çok şükür ki böyle bişey olmamış.

  • hoşlanılan kişi akla düştüğünde bir tane atılır, hemen arkasından karşılık gelir ama bu karşılık o an için fazla anlam taşımaz.

    kişiyi asıl havalara uçuracak olay, ertesi gün aynı döngünün karşıdaki kişi tarafından başlatılmasıdır.

    hey gidi hey, içimden sıcacık bi' şeyler aktı geçti lan.