hesabın var mı? giriş yap

  • saka maka derken, saka gibi harbiden. kalkinma nedir, bence once bunu netlestirmek lazim.
    sonra da 4.5g (ozunde 4g'dir) ornegini gorunce nedense direkt somali'de var miymis diye baktim. 2014'ten beri varmis.
    eyorlamam bu kadar.

  • twitter'de #vatanhainifbbasketbol etiketi gördüm, yorumlar mide bulandırıcı. real madrid, cska ve olympiakos oyuncuları milli takıma gitmediğinde bu saçma yorumlar elbet bitecektir. bunun bir de nba ayağı var. bazı nba oyuncuları yoğun maç trafiğinden dolayı dinlenmeyi tercih edip zaten gelmiyordu, fiba'nın bu gerzek hamlesiyle hiç gelemeyecekler.

    ismail şenol sezon öncesi obradovic ile yaptığı röportajda bu konudan bahsetmişti.

    ismail şenol: bir de basketbol dünyasında olanlarla ilgili bir mesaj istiyorum. milli takımlar konusunda fıba ve euroleague tartışması...

    obradovic: bu felaket. dürüst olmak gerekiyorsa, felaket. bu hikayenin nasıl biteceğini bilmiyorum ama hepimiz kasım ayında daha akıllı olacağız. neler olacağını göreceğiz. şimdi yeni bir teklif var. euroleague karar verecek. bunun hakkında çok konuşuyoruz. bana hep nerede durduğumu soruyorlar. ne olduğumu çok iyi biliyorum. kulübe bunu bildirdim. başka bir taraftan bakınca, kulüpte oynamak için sözleşme imzalamış oyuncularınız varsa, ilk görevleri takım idmanı ve maçında olmalarıdır. bu şekilde her şeyi açıkladığımı düşünüyorum.

    http://tr.beinsports.com/…-ama-bir-sey-hic-degismez

  • utanın lan ekşiciler. elin yufkacısı 2 kadını birden ayağına kadar getiriyor, siz yıllardır buradasınız bi kız düşüremediniz hahhahahahha

    tanım: garip eltiler.

  • migros'un sütünü geçmişte sek üretiyordu, şimdi torku üretiyor. neden yüzde 20-30-40 daha fazla ödesin.

    neyse ki yeni kuşağın marka tutkusu yok.

  • "uyardık, kaldırmadılar" demiş. yalan söylüyor. uyarmadılar. şikayetten sonra haberimiz olunca "kaldıralım, çekin şikayeti" dedik, çekmediler, para istediler. "vermezsen şöyle olur, böyle olur" diye tehdit ettiler.

    bu konudan 2 ayrı dosyam var. sonuçlandığında yalanları çıkacak ortaya. o zaman hem bunları savunanlar hem de kendileri utanırlar umarım.

    edit: kanıt sunabilir misin diyenler var.
    erdil yaşaroğlu, ben ve bir çok kişiye her ne kadar kanıt sunmadan troll dese de,
    kendisinden bu iddiasını destekleyen bir kanıt talep edilmezken nedense bizlerden istense de,
    uyarılmadıklarını söyleyen insanların twitlerini flood altından silse de,
    bir insana durduk yere yalancı denmez, haklısınız.
    uyarı yapmadıklarının dosyadaki bilirkişi raporu ile ispatı

    şurda biz bize yazışıyoruz sevgili ekşiciler. ne size, ne de erdil ve avanesine yalan borcum yok.

  • ölümsüz değildir. yalnızca olumsuz koşullarda uzunca bir süre ölü gibi bekleyebileceği müthiş bir bekleme modu vardır. eğer bu koruma modunu devreye sokması gereken bir ortam oluşmazsa normal ömrü 1 yıldan daha azdır.

    kaynak: "however they are not "immortal".[11] ıt has been estimated that a tardigrade would have a life span of less than a year if it never entered the cryptobiotic state."

  • "aşk sarhoşu derviş usulca nutella'sını parmakladı. zaten migroslarda satılan bir kitabın kahramanı olarak kafası iyice karışmıştı. kendime dönmeliyim diye düşündü". aman neyse bunları yazarken kendimi çok hırpaladım..bir süre demlenmeliyim.

  • sizi sizden çok düşünen erkeklerden uzak durun kızlar. uzak durun ki kurusun soyumuz. ne gereğimiz var bu dünyada.

    gece uykunuzda öksürünce kalkıp koşa koşa su getiren erkeklerden uzak durun. avucunuzun içini özleyip öpen erkeklerden aman ha koşarak kaçın. gözlerinizde eriyen erkekleri savuşturun bir an önce. ya da yok yok. severmiş gibi yapın ilgi kotanızı doldurun. bir öyle eyleyin bir böyle eyleyin. ne de olsa siz genlerinizi bir sonraki nesle evi, arabası yüksek maaşı olan bir erkekle aktarmalısınız. ya size bok gibi davranan ya da köleniz olacak bir erkek seçin ki dengesizliğinizin doruklarına ulaşın. olur mu? lütfen ama.

    sizin bu aptal eğilimleriniz yüzünden soy kırılması yaşadı lan dünya. iyi erkekleri birer birer yok ettiniz. sonra gelip buralarda başlıklar bilmem neler "iyi erkekler nerede". öldü kızım öldü. siz öldürdünüz. o kadar az kaldı ki, hemen hemen hepsi uzak durulacak tip oldu artık sizin için.

    post modern öğretiler aklınızı buharlaştırdı lan. hayatınızı dizi film tadında yaşayacaksınız diye bok ettiniz dünyayı. çok garip varlıklar oldunuz vallaha benden demesi.

  • öyle böyle değil, çok iyiler. her türlü duygu halin için şarkıları var. mutluluk, salakça mutluluk, üzüntü, büyük üzüntü, arafta kalmışlık, üşengeçlik, aşık olmayı ummak, her hangi bir şeyi ummak, boşlukta olmayı sevmek, düşünmemeyi sevmek, uzaya çıkmayı istemek, güzel bir şey merak etmek, öğrenmeyi merak etmek, bir şey becerebildikten sonraki hissedilen şey ve daha nice duygu...

    tek isteğim, 'bir grup keşfettim abi, müthişler' diyerek şu güzel insanları popülerleştirmeyin lütfen. kendinize saklayın bu sefer. bak o zaman daha güzel olacak. vallahi bak. yaklaşık olarak 2 yahut 3 yıldır dinliyorum şu güzel insanları, 2 kişiyle paylaştım sadece. sınırımız bu olmalı. take care of yourself o zaman hepinize.