hesabın var mı? giriş yap

  • önemli maçlarda takımın hep yenik duruma düştüğü, son dakikalarda, aha bu sefer kesin yenildiler denildiği an , tsubasanın çıkıp takımı gaza getirmesiyle, nankatsu'nun alan daraltmalarla, adam eksiltmerle, bloklar arası bağlantıyı iyi sağlayarak, kritik anda skor avantajını leyhlerine çevirmek için, prese dayalı çağdaş futbol anlayışını benimsediği, kontrollü oyunla, ayağa paslarla, kollektif uyum içinde, oyunu geride kabul etmeden, pres etkinliği yaratarak, hücum varyasyonları hazırlaması, kombinezonlu ataklarla topu tsubasayla* buluşturup arka arkaya goller atmasıyla maçı kazandığı çizgifilm.(bkz: ömer üründül/#313052)

  • allah bu ülkenin belasini versin be , başka türlü böyle kahpelerden kurtulamayacağız. nasil bir coğrafyaymış bu arkadaş ? oluk oluk karaktersiz , şerefsiz hortluyor

  • birileri allah kitap deyip çalıp çırpmasaydı, kuran kurslarında çocuklara tecavüz etmeseydi gençler dinden uzaklaşmazdı.

  • islamla taşşak geçen siyasal islamcıların bir başka iddiasıdır...

    he amk he aynen
    başkasının hakkını yemek hoş değilmiş

    hoş değil dediği şey, kuran'da affı olmayan tek günah
    bak dinlerini bile büküyorlar sırf akepe'ye laf gitmesin diye

    ekleme: altta gene gelmiş biri affedilmeyen tek günah hak yemek değil diyor.
    kuran oku olm kuran oku, allahın diyor ki bana kul hakkı ile gelme, hak yediğinden isteyeceksin yani affetmiyor kendisi.
    olm inandığınız dini bile bilmiyorsunuz ya gerçekten komedi bir de aklamaya çalışmış bu hak yemeyi, olm siz müslüman mısınız gerçekten?
    adam diyanete değil bana laf ediyor uydurulmuş diye. komedi yemin ediyorum komedi, akepe allah'dan büyük bunlar için yeter ki laf gelmesin padişahlarına