hesabın var mı? giriş yap

  • britanya'ya olan bakışım değişti. sağlak olanlar ingiliz, solak olanlar galli mi? nasıl oluyor?

    koskoca ingiliz milli takımı yirmi yıldır bir tane sol açık çıkaramazken, galler nasıl oluyor da sadece efsane yahut efsane potansiyeli olan sol açıklar çıkarabiliyor?

    giggs, milli takımı bıraktığı için cm oyunlarının doğası gereği tekrar bir galli efsane sol kanat oyuncusu yetişiyor gibi. galler takımında başka mevkilerde yıldız yokken sadece sol ön oyuncusu yetişiyor. ingiliz milli takımına ise bir türlü ideal, idare eder, bir sol ön oyuncusu bulunamıyor.

    aksan falan anlamam, kafa kağıdında yazana aldanmam, bir britanyalı'nın galli mi yoksa ingiliz mi olduğunu anlamak için topu sol ayağına atarım. soluyla önüne alıyor driplinge başlıyorsa galli, sol ayağı tahta olduğu için topu sağıyla tutmaya çalışıyorsa ingiliz, topu atana kadar bile beklemeyip bira içmeye gittiyse irlandalı, topu karşılamayıp aval aval bakıp çimlerde gezmeye başlıyorsa iskoç... kardeş burada arazi fiyatları kaçtan başlıyor diye soruyorsa türk.

  • youtube'ta ve google'da bir şey arattığında çıkan sonuçlar arasında en üstteki aradığın şeye tam tıklarken, tıklayacağın linkin saliseler içerisinde aşağıya kayması ve o yere reklam gelmesi ve de senin o reklama tıklamış olman...

    adamlar, sonuçlar çıktıktan kaç salise sonra senin oraya tıklayacağını hesaplamış ve ona reklam ş'etmiş. vayamınako!

  • zayıflama,kansızlık, soğuk algınlığı ve migren ilaçları damar daraltıcı etki gösterirler. dolayısıyla, soğuk el ve ayakların sebebi olabilirler. stresi azaltın. gergin kişiler, soğuk ellere sahip olmaya daha yatkındır. kronik stres ve gerilim, sinir sisteminin sürekli olarak adrenalin salgılamasına yol açar, bu da damar daraltıcı etki gösterir.ellerin ve ayakların soğuk olmasının, kan dolaşımı bozukluğu veya damar sertliği hastalıklarının belirtisi olabileceğini düşündür. ısınma ve soğuma mekanizmaları herkeste aynıdır.küçük, yüzeysel kan damarları daralarak, kalp ve beyin gibi önemli organların ısısını korumak için, kan akımını deri yüzeyinden uzağa yönlendirir.şüdüğünüzde, otonom sinir sistemi, bedeninizin düşmüş iç ısısına, deri yüzeyine olan kan akımını azaltarak cevap vermektedir. eller ve ayaklarda küçük yüzeysel kan damarları daha çok olduğundan, bu işlemden daha çok etkilenirler.
    vitamin mineral kontrollü tahliller yapılıp soruna sebep olabilecek konulara yönelik uzmanın önerisiyle gerekli tedavi-diyet vs.uygulanmalı.hareket kontrolü yapılmalı.giysilerle desteklenmeli.

    eski bir deyim aklıma geldi gençlik ve yaşlanmayla ilgili.

    ''genç iken eller soğuk kalp sıcak olur
    yaşlılıkta eller ısınır kalp soğur''-anonim

  • kayseri'li gelir cumhurbaşkanı olur ülkeye hoop kayserinin iki takımı da ligde.aynı kayseri'li ile ters düşülür kayseri takımları birden dibe vurur.melih gökçek'in elinin en güçlü olduğu zamanda osmanlı spor avrupa kupalarına dahi katılabilecek bir başarı gösterir.dinozor binicisiyle yollar ayrılır osmanlı spor dibe vurur.konyalı başbakan gelir konya ligde tarihinin en iyi dönemini geçirir bu zaat görevi bırakır konya spor sert bir düşüş yaşar.şimdi ki cumhurbaşkanından da başakşehir tribünlerinin doldurulması talimatı geliyor.varın gerisini siz düşünün.futbol yalnızca futbol değildir.

    düzeltme: nabercanki hatırlattı bu furyanın ilk halkası da kasımpaşa.(malum şahıs)