hesabın var mı? giriş yap

  • rekorlarin arabasi (17 11 2017 de tanitilan v2 modeli)

    0 - 60 mph (0 - 100 km/s) 1.9 sn (bu isi 2 sn altinda yapan ilk seri uretim araba)
    0 - 100 mph 4.2 sn (0 - 160 km/h)
    ilk 1/4 mili 0 dan baslayarak tamamlama suresi 8.9s. (kalkistan sonraki ilk 400 metre) (bu isi 9 sn altinda yapan ilk seri uretim araba)
    620 mil (1000km) menzil tek sarjda (200kw battery - hayvansin). (en uzun menzilli elektrikli arac onceki rekor 315 mil ile model s de)
    3 motorlu
    son hizi 250+ mph (400+ km/h)

    bunlarin hepsi en temel modelde - base model. (daha ust secenekleride olacak)
    uretim 2020 de fiyat 200k $ gibi gozukuyor

  • bugün 15. yaşını kutlayan muhtemelen gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisi. her bölümünde gerçekten kahkaha attıran, milyonlarca göndermeyi ingiliz mizahının yanında en güzel servis eden ve bence geek kültürünü en güzel anlatan dizidir. ne diziler geldi geçti, onun gibisi gelmedi.

    öyleyse kutlama için herkesi önce paintball oynamaya, oradan da dansa çağırıyorum. tyres size saati haber verir. ben mi? birileri unspoken male telepathy oynarken ben bir kenarda "pain..fear..anger" diye mırıldanarak ağlıyor olacağım sanırım. dikkat edin, marsha üstünüze şarap dökmesin!

    http://metro.co.uk/…s-the-best-sitcom-ever-4863641/

  • bu veriye baktığımızda recep'leri değiştirerek sayın ivedik'in cumhurbaşkanlığı söz konusu olduğunda halkın çok daha geniş bir kesiminden destek alacağını anlayabiliriz.

  • afganistan ve iran'da da görülen gerçekliktir.

    halk demokrasi istememiş, başlığı açan islamcı trol gibi "ecdadının" değerlerini istemiş ve sonuç ortada.

    ha bu trolleri o ülkelere yollasan, bir hafta sonra türkiye'ye depar ata ata kaçıp, ilk gördükleri dövmeciye girip kollarına "mustafa kemal atatürk" imzalı dövme yaptırırlar.

  • yaptığı dizilerin friends ile tek benzerliği sit-com olmasıdır. uzaktan yakından alakası yoktur. benzeten insanın sadece iki sit-com izlediğini düşünürüm. friends'te 6 ana karakter varken bu kadının dizilerinde 132 tane karakter vardır. karakterlerin çoğu kaliteli olmakla beraber yaptığı iki dizide de bu karakter bolluğu dizinin boka sarmasına, takip edilemez ve itici bir hal almasına sebebiyet vermiştir. yaptığı iki dizide de modern dünyada yaşamını sürdürmeye çalışan geleneksel türk ailesini işlemiştir diyebiliriz. friends'le alakasını düşünsem düşünsem bulamam. avrupa yakasında babasının muhalebicisini işleten volkan ve dergi editörü kız kurusu adını unuttuğum karakterlerin ya da ev mekanının, dergi ya da muhallebici dekorunun friends ile ne alakası vardır kardeşim. göz var izan var. oturup uğraşsan bulursun, illa ki. geniş aile'de ya da ne bileyim arka sokaklar'da bile bulursun.

  • açılınn ben geldim. aşık olduğum kadınla evliyim, 2,5 yaşında bebemiz var ve sevdiğim işi yapıyorum. gelecek kaygısı yaşamamak için şimdiden çeşitli yatırımlar ile çocuğumuzun geleceğini kurtarmaya çabalıyoruz. evlendiğimizde hiçbir şeyimiz yoktu,kirada oturup en ucuz mobilyaları almıştık. şimdi evimiz oldu ama hala aynı mobilyaları kullanıyoruz çünkü ev dediğin dört duvar içinde pahalı eşyalar değil, ev benim için ailemin içerisinde olduğu yer. herşeyi dişimizden tırnağımızdan arttırıp birlikte yaptık daha doğrusu eşim sağolsun dört duvarı yuva yaptı. yuvayı gerçekten dişi kuş yaparlar dedikleri doğruymuş arkadaşlar, . üç gün sonra aç kalsam, işsiz kalsam şuna eminim karım arkamda dağ gibi durur. herkese içerisinde sevgi ve huzur olan yuva dilerim arkadaşlar.

  • hastaligi kapma ihtimali yuksek ortamlarda bulunan kisiler surekli maske takmis olabilir. korelasyon ve nedenselligi karistirmamak lazim.

  • havaalani denilen asfaltin gozde fazla buyutuldugunun ispati olan soru. havaalani ya inanilmayacak birsey degil ki... ankara metrosu tamamlanacak denmisti bak biz 10 yildir inaniyoruz...