• eski isvicre milli futbolcu. futbol hayatinin yarisini isvicre yarisini fransa'da gecirmi$tir.

    1997 senesinde galatasaray ön eleme de fc sion'u elerken forvetinde bu arkada$ vardi.
    ümit aktan artık sacından mı, tipinden mi, futbolundan mi bilinmez kıl olmu$tu grassi'ye. monaco'da forma giyip o sene sion'a gecen marco grassi ilk maca ciktigi andan itibaren ümit aktan'ın yogun saldırısına maruz kalmi$, maci sifir gol, sifir asist, sifir pas, sifir tac ati$i ve sifir ileri pasla bitirmi$tir. doktor kubilay'a selam ederim.

    macın ilk yarisinda ortalanan bir topa vuran grassi'nin $utu üstten auta gidince ümit aktan grassi topa sion'dan vurdu, top cenevre'den auta cikti. cok güzel grassi hep böyle devam demi$ ekran ba$indakilere güven a$ilami$tir.
    macin ikinci yarisinda havadan bir pası gögüsle istop etmeye cali$an grassi muvaffak olamami$ top taca cikmi$tir. ümit aktan devreye girip kücük bir zevk gülümsemesi ile birlikte grassi topa gögüs istobu yapmaya cali$ti top sanki agaca carpıp geri geldi, böyle devam böyle devam diyerek isvicre'nin o dönem yeti$tirdigi en önemli oyunculardan birini psikolojik olarak mikrofondan yarattigi sinerji ile yer ile yeksan etti.

    grassi'nin kariyeri bu macla ve ümit aktan'la beraber diki$ tutmadi. nereye gitse bir seneden fazla kalamadi. 2000'de futbolu birakti mac yorumlamaya ba$ladi tf1 de. o da onla bunla ta$ak gecti eskinin öcünü aldi.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap