aynı isimde "beş şehir" başlığı da var
  • gün itibariyle eskişehir köprübaşı (adalar) mevkiine çekimlerini seyrettiğim filmdir.

    öyle ki, seyrettiğim tek çekim ege tanman'ın köprü üzerinde koşmasından ibarettir. bu sahneyi sinemalarda hasretle bekleyeceğim.

    meraklısı için açıklama aşağıda;

    “polis” filminin senaristi yönetmen onur ünlü'nün yeni filmi ''beş şehir''in çekimlerine başlandı. bülent emin yarar ve şebnem sönmez’in yer aldığı filmin istanbul’daki çekimlerinin ardından eskişehir ve afyonkarahisar’da çekimlere devam edilecei belirtildi.

    eflatun film'den yapılan açıklamaya göre, ''polis'' filmiyle tanınan onur ünlü'nün senaryosunu da yazdığı filmde, bülent emin yarar, şebnem sönmez, beste bereket, tansu biçer, ahmet rıfat şungar, ege tanman, aylin çalap, ipek erdem ve aşkın şenol rol alıyor.

    bir polis, bir tezgahtar, bir öğretmen, bir seyyar satıcı ve 11 yaşında bir çocuğun yaşamla, ölümle ve aşkla iç içe geçen hikayesini anlatan ''beş şehir''in görüntü yönetmenliğini eyüp boz üstlendi. filmde, plastik makyaj sanatçısı derya ergün de dünyada nadiren uygulanan bir makyaj tekniğini uygulayacak. filmin çekimleri, istanbul'un ardından afyonkarahisar ve eskişehir'de devam edecek. filmin, sonbaharda izleyiciyle buluşması bekleniyor.
159 entry daha
hesabın var mı? giriş yap