74 entry daha
  • twitter'da kend deyimiyle "vasat bir zeka ortalaması" görmesine şaşırmıyorum, kendisini arkadaşları arasında hissediyor olmalı. "vasat zeka ortalamasının ortasını" bulsaydi o daha güzeldi. ama hrant dink davası "milliyetçi duygularla işlenmiş masum bir cinayet" şeklinde karara bağlanınca twitter'dan vasatlar arasından sıyrılarak hükümete seslenmiş markar esayan:

    "hadi hrant dink ermeni zerre kadar degeri yok. yahu seni devirmek icin oldurduler bu adami, oradan birazcik empati kur. yok o da yok."

    hrant dink'in hükümeti devirmek için öldürülmesi konusundaki ulusalcılara taş çıkarır bu komplocu fanteziyi bir kenara koydum, ama 10 küsur yıldır bitmeyen bu hayal kırıklığı ayrıca değerli. ve asıl şöyle bir vasat üstü zeka örneği var:

    "ergenekon ve dink davalarinda, derin devlet hala kendini guclu hissediyor ve korunacagindan emin oldugu icin cozulme yasanmiyor. akp duysun.."

    ben de akp'yi, zaman'ı, taraf gazetesi'ni, cemaati, çevresini civarını artik kim varsa oralarda onları göreve çağırıyorum, allahaşkına "ne yapalım elimizde bunlar var" demeyin, biraz daha vasat üstü akıldaneler bulun, bakın çok rica ediyorum...
444 entry daha
hesabın var mı? giriş yap