6 entry daha
  • genellikle filtre edilmiş ya da tchibo'nun cafissimo'sunda tek kullanımlık kahve kapsüllerini kullanıyorum. yani demek istediğim çözünebilir kahve içmiyorum, eğer ki elimde bu kahvelerimden varsa. dün böyle bir anımdı, tchibo'ya gitmeye üşendiğim bir günde jacobs'un bu ürününü gördüm, merak da ettim. evet bahsettikleri gibi, çözünebilir kahve ve öğütülmüş kahve çekirdeklerini karıştırmışlar. ve yine yukarda bahsi geçtiği gibi çok iyi karıştırmazsanız, kahvenin telvemsi bir kıvam olduğunu görüyorsunuz.

    şimdi bu aslında iyi bir şey. yani sonuçta çözünebilir kahve ile kahve çekirdekleri öyle sandığımız gibi hemen birleşebilecek bir şey değil. bunu lezzet faslında da anlıyorsunuz. tabii ki kastım kahve niyetine 3'ü 1 arada içenler değil. bir de markaya olan gönül bağımı inkar edemeyeceğim. hiçbir zaman nescafé sevmedim. ama jacobs, hadi çok çok sevmesem bile ehven-i şerdi. en azından iyiye yakındı. monarch millicano ise sanırım jacobs'un çıkardığı en iyi ürün (zira jacobs monarch filtre kahve'nin iyi bir ürün olmadığını tüm kahve tiryakileri bilir).

    çözünebilir bir kahveden alabileceğiniz en üst seviyelerden biri diyebilirim millicano için. tabi, filtre kahve varken yüzüne bakmazsınız, o da ayrı bir konu. türkiye'de tutar mı bu ürün? yok be abicim. kahve istediğinizde 3'ü 1 arada veren bir milletiz. yine de başarılı olmuş diyor, arkadaşı yerine uğurluyoruz..
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap