140 entry daha
  • ailenin yetiştirme şeklinin büyük etkisi olduğu durum. özellikle babamın bu sabah canımı sıkmasıyla iyice emin oldum.

    örnek olsun diye anlatıyorum. facebookta bişi paylaşmışım da küfürlü yorum yapmışım diyoki o paylaşımını sil yarın öbür gün iş başvurusu yaparsın iş verenin onu bulur bu yüzden iş bulamazsın.

    haydaaa tamam duyduk şifreni isteyen patronlar bile varmış da benim öyle bi ortamda zaten işim olmaz adam hadsizdir herşeyime karışır başımı belaya sokarım.

    neyse konumuza dönelim. biraz düşündüm annemde de babamda da hep bu vardı ve hala davranışlarından vazgeçmiyolarlar. o olursa bu olur, şunu yaparsan başına bu gelebilir, ordan onun kulağına gider karşındaki de şöyle biri çıkar gak guk olur. e kardeşim böyle böyle yaparak nasıl huzurlu olmamı bekliyosunuz ki? ben nasıl yeni bir şeyleri denemekten çekinmiyecem şimdi. hep kafamda bi soru işareti var hep bi kaygı hep bi stres. nitelikli olduğum konularda bile kendimi geri planda tutuyorum ama bakıyorum etrafa daha yes no bilmeyen tipler hiç düşünmeden erasmusa dil okuluna falan gidebiliyor bi şekilde de kurtarıyor.

    şimdi de anksiyetemden kurtulayim diye terapiste tonla para yığıyolar ama kendi yaptıklarının farkında bile değiller boşuna yine herşey
3539 entry daha
hesabın var mı? giriş yap