17 entry daha
  • yarın kapalı alfası başlayacak olan oyun. bioware'ye yaptığı oyunlarda yenilik deneyen yapımcı denilebilir. her ne kadar tek oyunculu hikaye odaklı oyunları daha çok sevsem de çok oyunculu kısmını becerebildiler mi merak ediyorum. yarın kapalı alfası başlıyor 1-2 gün test edip bu postu editlemeyi düşünüyorum.

    test sonrası edit: kapalı alfada imkanların kısıtlı olması farklı şeyler denemeyi engellese de oyun maalesef hikaye anlamında bende heyecan ve ilgi uyandırmadı. javelin denilen uçmaya olanak sağlayan suitlerin kontrolü zor biraz çok hassas ama alışılabilir. sonsuz bir uçma şansınız yok çünkü zamanla suit ısınıyor ve suitin özelliklerini kısa bir süre kullanamıyorsunuz. leveling sistemi sayesinde kazanılan yetenek puanlarını kullanarak bu süreyi uzatabiliyorsunuz. oyun multiplayer tarafını çok fazla kullanacak gibi görünüyor arkadaşlarla oynamak eğlenceli olabilir. grafik konusunda gayet göze hitap ediyor npc tasarımı başarılı sayılabilir ama süper değil. javelini uçarken kontrol etmenin zor olması gerçekten oyunun akıcılığını baltalayabiliyor. menzilli silah ağırlıklı bir oyun olmuş yakın dövüşte tek yetenek vardı onu da sürekli kullanamıyorsunuz. elektrikli jop gibi bi silahla yapıyor yakın dövüş saldırısını. alfada gösterilen harita çok geniş değil ancak harita haricinde dungeonlar var. partyle yapılan görevlerde checkpointler var ve partydeki bir kişinin oraya gitmesi halinde oyun sizi otomatik olarak o checkpointe ışınlıyor ve bu sırada yükleme ekranı çıkması çok can sıkıcı ssd kullanmak şart gibi.

    mass effect hastası olan biri olarak bu oyunu pek sevemedim hikaye içine çekmedi beni. iron man fanı olarak oyunda benzer bi suitle uçma imkanı olması güzel geliyordu ama bence onu da pek becerememişler. beklentim büyüktü bu oyun için ancak hayal kırıklığı yaşadım.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap