30429 entry daha
  • seveninden çok korkanın hakkında atıp tuttuğu kulüp.

    ya ben yoruldum şu rakip takım davarları yorulmadı, öncelikle bu davarlarımıza galatasaray’ı galatasaray’dan çok düşündükleri için teşekkür ediyor ve ekliyorum;

    dursun özbek factoring kredisi + gelecek vaadli ödeme planları ile bir takım kurdu ve dehşet ötesi bir maaş + bonus + prim cenderesine soktu kulübü. ödediği bonservisleri göz önüne almıyorum iyi kötü hepsi ödenen bonservisleri çıkarmış/çıkarabilecek oyuncular, burada esas sorun bu adamların yıllık mâliyetleri.

    ilk akla gelenler;

    gomis: 3.350 maaş 2.5 imza şampiyonluğa 200 bin dolar prim, puan başı 5 bin euro.

    belhanda: 3.350 maaş + florya

    feghouli: 3.859 maaş + riva

    mariano: 2.300 + horoz hemi de iri.

    maicon: sözleşmeyi yazan çocuk kör oldu.

    fernando: 3.300 + sütlü davar (sizin ayarınızda değil).

    latovlemiçiçiçi: o %25'lerinize sıçayım sizin

    cavanda: kapı önüne konmuş adamdı.

    şimdi gelelim devre arası transferlere;

    luyindama: 600 bin euro, senelik 1.2

    diagne: 2.350, prim yok

    marcao: 900 bin euro primsiz

    semih: 600 bin euro primsiz

    miroğlu: 1.6+2.5 milyon euro toplam 1.5 yıllık maliyet, primsiz.

    ozan+rodrigues+bruma(gelen bonus)+serdar aziz’e ödenmesi gerekirken ödenmeyip kasara kalan miktar toplamı (sırf devre arasında) 22 milyon euro civarı, 17 milyon euro net bonservis ödendi. alınan oyuncuların maaş ortalaması; 5 oyuncuya ödenecek toplam senelik bazda ücret 7 milyon euro, ortalama 1.4’e düşmüş maaş ortalaman(yeni aldıkların) ve gizli masraf yok, maça çıktı 10 ver kupa geldi 300 ver o bu yok, net yıllık mâliyeti ortada takımın. belhanda, feghouli ve mariano yazın yüksek ihtimalle satılacak(hatta belki fernando), selçuk yollanacak vs vs. yerine alınacak oyuncuların da genç ve düşük maaşlı scout transferi olacağı aşikâr.

    şimdi cimbom yok şampiyonluk için dünyaları harcadı yok borca battı yok kumar oynadı diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum, bonservis olarak artıdasın(bak gelen gidene denk bile değil normalde 30-40 eksi yazması lazım bir transfer döneminde, biz böyle gördük), ve maaş yükü olarak skalayı çok aşağılara çekmişsin, bunu yaparken takımı gençleştirmiş ve gelecek vaad ederken aynı zamanda seni yarışın içinde tutacak bir kadro kurmuşsun, daha ne olmasını bekliyorsunuz?

    bu takım bu sezon şampiyon olacak, olamasa dahi masraflarını azaltan bir galatasaray nasıl olur da şampiyon olamazsa batar muhabbeti çevirebiliyorsunuz, hayret doğrusu.
27937 entry daha
hesabın var mı? giriş yap